TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN MİLLETİMİZİN HAYALLERİNİDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN MİLLETİMİZİN HAYALLERİNİDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZTokat Havalimanı ile ilgili ‘yolcu garantisi verildiği ve zarara uğradığına dair’ yapılan açıklamaların yalan olduğunu söyleyen AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin, “Tokat Havalimanı öz kaynaklarla yapılmıştır. Yolcu garantisi yoktur. Yüzde 97 doluluk oranıyla uçuş yapmaktadır ve son derece iyi işleyen fonksiyonel bir havalimanıdır” dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, TBMM Grup konuşmasında terör olayları ve diğer konulara değindi. TBMM Grup konuşmasında, yaşanan terör olaylarını ele alan Özlem Zengin Türkiye’nin terörle mücadelesini kararlılıkla süreceğini belirtti. Türkiye’nin en yüksek ve dünyanın beşinci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı ile Tokat Havalimanı’na da değindi.

TERÖR MESELESİ ÇOK CAN ALICI MESELE
Özlem Zengin “Geçtiğimiz hafta içerisinde İstiklal Caddesinde yaşanan saldırı her birimizi fevkalade üzdü. Bende bu mânâdâ terör saldırılarında aile bireyleri kaybeden ve yaralı olan aile fertlerini ziyarete giden Milletvekillerinden biriyim. Ailelerin acısını yakinen gördüm ve tekrar başsağlığı diliyorum. Bu yaşanan menfur saldırının faili yakalandı ancak bunun arkasında olanları açığa çıkarmak için Devletimiz ve Bakanlıklarımız ellerinden geleni yapıyor. Elbette ki buna bir cevap vermek gerekiyordu bu konuda Pençe-Kılıç Harekatı son derece önemlidir. Bu konuda CHP’den bir destek kamuoyunda göremedim. Bu olaylar konusunda bizim birlikte olmamız fevkalade önemlidir. Ancak bu birliktelik hakiki bir birliktelik olmalıdır. Türkiye’de yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Ama nihayetinde Türkiye terörle mücadelesini sonuna kadar sürdürecek. Millet iradesi bize bu mücadeleyi verdi ve bizlerde mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN MİLLETİMİZİN HAYALLERİNİDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Özlem Zengin “Genel Kurulda daima olumsuzluklar üzerine konuşuluyor. Cumhurbaşkanımız tarafından açılışı gerçekleştirilen Türkiye’nin birinci ve Dünyanın beşinci en yüksek Barajı olan Yusufeli Barajı hayata geçirildi. Biz bunla gurur duyuyoruz. Üretimi ve yapımında kullanılan malzemesi tamamen yerli olan barajımızı anlatarak gurur duymamız lazım.Sadece bu değil bu baraj oluşturulurken Yusufeli ilçesi bir yerden başka bir yere nakledildi. Bir şehir yeniden inşaa edildi. Kilometrelerce yol yapıldı, sadece 57,5 km tünel yapıldı. Ve orada yapılan tünel uzunluğu Cumhuriyet tarihini boyunca yapılan tüm tünellerden daha uzun. Yapılan bu güzel işlerinde altının çizilmesi gerekir. Türkiye’nin onur ve gurur duyacağı işlerden bir tanesi yapılan bu barajdır. Bir taraftan terörle mücadele, diğer taraftan pandemi sonrası uğraşılan bu sıkıntı diliminde tüm zorluklara rağmen milletimizin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

TOKAT HAVALİMANI ELEŞTİRİLERİNE CEVAP VERDİ
Özlem Zengin Tokat Havalimanı üzerinden yapılan eleştirilere yönelik “Tokat havalimanı yolcu garantisi ile yapılan bir havalimanı değildir. Öz kaynaklar ile yapıldı ve şu an Türkiye’nin en verimli havalimanlarından bir tanesidir. Şu ana kadar 61 bin yolcu taşıdı ve günde bir sefer yapılırken Türk Hava Yolları bu seferi Kasım ayından itibaren sabah ve akşam olmak üzere ikiye çıkardı. Son derece iyi işleyen bir havalimanı hiçbir zararı yok hiçbir şekilde yolcu garantisi yok. Burada genel kurulda konuşurken lütfen gerçeğe aykırı yalan beyanlarda bulunmayın. Vatandaşa hizmet dışında hiçbir konuya tekabül etmeyen havalimanından biz son derece gurur duyuyoruz. Hayatımızı fevkalade değiştiren ve kolaylaştıran havalimanımız sadece yolcu taşımacılığı üzerine değil kargo taşımacılığında da kullanılan havalimanımız Tokat tarımı için de son derece önemlidir. Bu konuda yolcu garantisi verildiğine dair ve zarara uğradığına dair yapılan tüm açıklamalar yalandır. Tekrar söylüyorum Tokat Havalimanı öz kaynaklarla yapılmıştır yolcu garantisi yoktur yüzde 97 doluluk oranıyla uçuş yapmaktadır ve son derece iyi işleyen fonksiyonel bir havalimanıdır” dedi. (Hüseyin Kömür)

TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN MİLLETİMİZİN HAYALLERİNİDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ