Mehmet Kantur, İYİ Parti Edremit İlçe Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Kantur, İYİ Parti Edremit İlçe Başkan Adayı Olduğunu AçıkladıBalıkesir’in İYİ Parti Edremit İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Mehmet Kantur; Son iki dönemde İYİ Parti Edremit İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Divan Kurulu üyelikleri yaptığını söyledi. İYİ Parti’nin Edremit’te iyi temsil edilmediğinin altını çizen Kantur; “ Edremit İYİ Parti de her geçen gün kayıtlı üye sayımız düşüyor. Partililerimiz bir bir üyelikten ayrılıyor. Yaklaşık 1500 üyemiz varken, üye sayımız 850 kişiye kadar düştü. Kaybettiğimiz üyelerin geri kazanımları çok önemli. Bu konuda canla başla çalışacağım” dedi.

İYİ Parti Edremit İlçe Başkan Adayı Mehmet Kantur , 4 Aralık’ta yapılacak kongreye İYİ Partiye gönül vermiş herkesi davet etti. Kantur; “ Partimizin, ülkemiz genelinde yükselen trendine ve halkımızın gösterdiği teveccühe uygun olarak, ilçemizde de yeni bir yönetim anlayışı ile yeni bir vizyon oluşturmak ve partimizin çıtasını görev bölgemizde daha yukarılara taşımak için, kongre sürecinin partimiz içinde bölünme ve küskünlüklere sebep olmayacağı ve bu bayrak yarışını iyi olanın değil sadece bir oy fazla alanın kazanacağına olan inancımla yeni dönemde ekibimle birlikte Edremit İlçe Başkanlığı ‘na adayım” diye konuştu.

İYİ Parti Edremit İlçe Başkanlığına mevcut başkan ile birlikte şimdilik 4 aday olarak yarışacaklarını dile getiren Kantur; “ Güneşin Kadınları Projesinin kendisine ait olduğunu hatırlatarak; “ Türkiye’de en önemli 14 projeden bir tanesi Güneşin Kadınları Projesidir. Onay aldı ve şu an devam ediyor. Adaylığım süresince hiçbir şekilde kavga ve çirkinleşmeye müsaade etmeyeceğim. Eğer 4Aralık günü kongreden Başkan olarak çıkarsam diğer adayların ellerini havaya kaldıracağım. Partimizin tanınırlığını artıracağım. Parti içerisinde söylem birliği kuracağım, iletişim sıkıntısını ortadan kaldıracağım. Bizler eksiklikleri tamamlamak için yola çıktık. Başkan olduktan sonra bütün eksiklikleri partili arkadaşlarımız ile omuz omuza vererek tamamlayacağız” dedi.

Mehmet Kantur kendisini şöyle tanıttı. “ 30.10.1971 tarihinde Balıkesir ‘de doğdum. Anne tarafımdan Edremit, baba tarafımdan Havran ‘lıyım. Babamın işi dolayısıyla ilk, orta ve lise eğitimimi Balıkesir ‘de tamamladım. Ardından Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdim. Yedek Subaylık görevimi Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı – İnşaat Taburu bünyesinde tamamladım. 1999 yılından bu yana kurduğum ve ortağı olduğum muhtelif şirketler ile mesleğimi yapıyorum. Meslek içi aldığım Kalite Eğitimleri ile pekçok firmaya Kalite Güvence Sistemleri kurup standartlaşma çalışmaları yaptım. Beton ve Beton Prefabrikasyon sektöründe pekçok teknik çalışmam bulunuyor. Pekçok önemli projede teknik danışmanlık yaptım. 30 yıldır mesleki faaliyetlerime devam ediyorum” diye konuştu.

Kantur; “ Edremit Körfezi Tüm Engelliler Derneği ‘nin kurucu başkanıyım.
İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi bünyesinde muhtelif komisyonlarda teknik görevler yaptım. Halen İstanbul Ticaret Üniversitesi bünyesinde “Hibe ve Fon Yönetimi” bölümünde öğrenciyim. 20 yıldır Ege Yöresi (Zeybek) Halk Oyunları ile ilgileniyorum. İYİ bir satranç oyuncusuyum. Meral Kantur ile evliyim ve çalışma prensipleri dolayısıyla eşimle de gurur duyuyorum. Son iki dönemde İYİ Parti Edremit İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Divan Kurulu üyelikleri yaptım” dedi. (10numarabasın)

Mehmet Kantur, İYİ Parti Edremit İlçe Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı