-AK Parti Ankara Milletvekili ve Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Asuman Erdoğan, Beypazarı İlçesinde ev ziyaretlerinde bulundu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

-AK Parti Ankara Milletvekili ve Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Asuman Erdoğan, Beypazarı İlçesinde ev ziyaretlerinde bulundu.Yaşar Tonbak/ Beypazarı (BHA)- AK Parti Ankara Milletvekili ve Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Asuman Erdoğan, Beypazarı İlçesinde ev ziyaretlerinde bulundu.
Ankara Milletvekili Beypazarı ziyaretinde bulunduğu sırada, AK Parti kadın kolları başkanı Sabriye Yılmaz ile bir araya gelirken, AK Parti kadın Kolları başkanlığının tertiplediği program çerçevesinde Ayvaşık mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.
AK Parti Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, Milletvekili ve partilerinin Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı olan Asuman Erdoğan hanımla Ayvaşık mahallesinde Ev ziyaretlerinde bulunduklarını ve ziyaretlerde hane halkına Sayın Cumhurbaşkanı ve Genel başkanları R.Tayyip Erdoğan’ın selamlarını götürdüklerini söyledi.
Ev ziyaretlerinde vatandaşın kendilerini memnuniyetle karşıladığına değinen AK Parti kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, şunları kaydetti:
“Vatandaş, AK Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza desteklerinin süreceğini bize aktarıyorlar. Türkiye’nin dünden daha çok bu gün birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ve Desteklerinin Sayın Cumhurbaşkanına olacağını bize ifade ediyor. Bu anlamda Milletvekilimiz, milletvekili adayımız sayın Asuman Erdoğan ile Ayvaşık mahallesinde ev ziyaretlerinde bulunduk.” (Birlik Haber Ajansı-BHA)

-AK Parti Ankara Milletvekili ve Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Asuman Erdoğan, Beypazarı İlçesinde ev ziyaretlerinde bulundu.