Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın Annesi Müşerref Gökhan Sonsuzluğa Uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın Annesi Müşerref Gökhan Sonsuzluğa UğurlandıÖnceki gün tedavi gördüğü İstanbul’daki özel hastanede yaşamını yitiren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın annesi Müşerref Gökhan, Çanakkale’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
Ezine’li merhum Mehmet Nuri ve merhume Havva Faize Köseoğlu’nun kızları, Bayramiç eşrafından merhum Mehmet Lütfi ve merhume Meliha Gökhan’ın gelinleri, Hale-Ülgür Gökhan ile Özgül-merhum Hasan Konyar’ın anneleri, Cindy-Mehmet Gökhan ve Gökçe-Özgür Osmanlıoğlu’nun babaanneleri, Bilun Konyar’ın anneannesi Müşerref Gökhan tedavi gördüğü İstanbulda hayatını kaybetti.
Merhume Müşerref Gökhan’ın cenazesi Çanakkale Necippaşa Camiinde 3 Aralık Cuma günü Cuma Namazı sonrası kılınan Cenaze Namazının ardından Çanakkale Eski Kabristanlığında bulunan aile kabristanlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek sonsuzluğa uğurlandı.
Necippaşa Camiindeki Cenaze Törenine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Sedat Murat, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Baro Başkanı Av. Hande Keskin, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, siyasi partilerin il ve merkez ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
YENİ TROYA ve EZİNETÜRK GAZETESİ olarak, merhume Müşerref Gökhan’a yüce yaradandan rahmet, başta Belediye Başkanı Ülgüt Gökhan ve Gökhan Ailesi olmak üzere, tüm yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. (Birol Güngördü)

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın Annesi Müşerref Gökhan Sonsuzluğa Uğurlandı