ESKKK Başkanı Ali Evren’den Esnaf Ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ESKKK Başkanı Ali Evren’den Esnaf Ziyareti( BHA – MALATYA ) Malatya’da yıllardır Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif (ESKKK) Başkanlığı yapan Ali Evren’e esnafların sevgisi ve hürmeti çok büyük.
 
Yıllardır Esnafların her türlü sorunlarıyla ilgilenen Ağabey olarak kendisini gören Malatyalı Esnaflar Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren’den çok memnun.
 
Kredilerdeki Paranın başında olup da adının en ufak bir şaibeye karışmaması zaten ESKKK Başkanı Ali Evren’in ne denli dürüst bir adam olduğunu ispatlıyor. Bunun da ötesinde tüm kredi imkanlarından esnafların adil şekilde yararlanması için şaşmaz bir adalet tezgahı kuran, en uygun şartlarda esnafların kaynağa erişmesi için çaba harcayan ESKKK Başkanı Ali Evren Sabah 6’da esnaf ziyaretiyle başladığı günü gün içerisinde de devam ettiriyor.
 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner yönetim kurulu üyesi Remzi Hayta ve Kayhan İnceoğlu’nun da eşlik ettiği hafta sonu Esnaf gezisinde tüm esnafların Ali Başkan’a dönük sevgi, muhabbet ve saygılarına bir kez daha tanık olduk.
 
ESKKK Başkanı TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren Başkan her daim esnafın yanında, dertlerini biliyor, takip ediyor, adil davranıyor ve çözüm odaklı anlayıştan taviz vermiyor. Bu da Ali Başkan’ın esnaf nezdinde değerine değer katıyor… (Kayhan İnceoğlu)

ESKKK Başkanı Ali Evren’den Esnaf Ziyareti