ÖZLEM ZENGİN: KADININ SİYASETTEKİ YERİ DE ÖNEMLİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZLEM ZENGİN: KADININ SİYASETTEKİ YERİ DE ÖNEMLİAK Parti Tokat Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, “Kadınların toplumdaki yeri nasıl önemli ise siyasetteki yeri de o derece önemli” dedi

AK Parti Tokat Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Parti Genel Merkezinde Eskişehir Sarıcakaya Kadın Kolları Başkanı Azime Demirel ile, TBMM’de ise Muğla, Yozgat, Tekirdağ, Balıkesir ve Kocaeli il ve ilçe kadın kolları başkanları ile bir araya geldi. İlçe Kadın Kolları Başkanlarının AK Parti Teşkilatının sahada en önemli noktalarda, en çok emeği olan yol arkadaşları olduğunu belirten Zengin Türkiye’deki kadın mücadelesinin aynı zamanda demokrasi mücadelesi olduğunu vurguladı.

KADIN KOLLARI HER ZAMAN ÇALIŞMALARI İLE BİZE GÜÇ VERDİ

Özlem Zengin “Biz AK Kadınlar olarak her zaman bu büyük davaya hizmet etmekten ve milletimize hizmetkar olmaktan büyük bir onur büyük bir gurur duyduk. Kadınlar yaşamın her alanında olduğu gibi siyasal hayatta da dışlandığı bir dönemde Ak Partinin iktidara gelişi ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gayret ve çalışmaları ile kadınlarımız siyasal hayatta da hak ettikleri yere gelmişledir. Ana kademe olarak kadın kollarımız ile birlikte çok önemli çalışmalara imza attık. Bu kutsal görevde kadın kollarımız her zaman örnek çalışmaları ve hizmetleri ile bizlere güç verdi. Ana kademe olarak kadın kollarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kadınların toplumdaki yeri nasıl önemli ise siyasetteki yeri de o derece önemli” dedi. (Hüseyin Kömür)

ÖZLEM ZENGİN: KADININ SİYASETTEKİ YERİ DE ÖNEMLİ