Çarşıbaşı Kaymakamlığına Zahid Bahadır Semiz atandı

Trabzon Çarşıbaşı İlçe Kaymakamlığına Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz asaleten atandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa ÖZCAN / TRABZON-BHA

Trabzon Çarşıbaşı İlçe Kaymakamlığına geçici görev ile atanan mevcut Kaymakam Ömer Uysal ‘ın yerine Valiler ve Kaymakamlar kararnamesinin ardından Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz asaleten atandı.

Çarşıbaşı Yeni Kaymakamı Kimdir ?

Gümüşhane Şiran Kaymakamı olarak görevde bulunan Zahid Bahadır Semiz 1996 senesinde Almanya Hamburg’da doğdu. Memleketi Konya olan Semiz ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi İngilizce Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2020 yılında Diyarbakır’da Mülki İdare Amirliği mesleğine başlayan Kaymakamımız Sinop Ayancık ve Ankara Sincan ilçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Elazığ ve Afyonkarahisar illerinde ise Mülkiye Teftiş stajını tamamladı.14.02.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Gümüşhane – Şiran ilçemizde görevine başlayan Zahid Bahadır Semiz ileri düzeyde İngilizce bilmektedir.

14.02.2022 tarihinde Şiran Kaymakamlığı görevine başlayan Zahid Bahadır Semiz Ankara’da düzenlenen düğün töreni ile Sena Nur Öğüt’le hayatlarını birleştirdiler.

Çarşıbaşı Kaymakamlığına Zahid Bahadır Semiz atandı