TİMBİR’den Genel Başkan Nihat Çelik’e ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik’i ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA / BHA

Birliğin genel merkezinde gerçekleşen ziyarete Dr. Basa’nın yanı sıra BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar, BHA Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç da yer aldı. Türkiye’nin hayvan kulak küpesi üretimindeki ilk yerli markası olmayı başaran ve bu alandaki liderliğini, yenilikçi yaklaşımlar ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile sürdüren Ayvetsan A.Ş. Kurucularından Sadık Ekinci’nin de yer aldığı görüşmede TİMBİR ve BHA heyeti Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik ile görüş alışverişinde bulundu.

Çelik, birlik hakkında ve yürüttükleri çalışmalarla ilgili heyete bilgi verirken, Türkiye’deki koyun ve keçi popülasyonu ve sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine değindi.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa, ülkede hayvancılık sektörünün sorunları ve çözüm önerilerinin gündemde tutulması konusunda her daim destek olmak istediklerini vurguladı.

TİMBİR’den Genel Başkan Nihat Çelik’e ziyaret