Özgür Özel, TBMM’deki İsrail oturumu sonrası konuştu: “Türkiye işsizliği, enflasyonu konuşmasın diye…”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gerçekleştirilen kapalı İsrail oturumunun ardından ilk açıklamasını yaptı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen kapalı İsrail oturumunun ardından ilk açıklamasını yaptı. Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek, işsizlik ve yoksulluk gibi Türkiye’nin ana sorunlarının üstünün örtülmeye çalışıldığını iddia etti. Özel, Erdoğan’ın “İsrail saldıracak” söylemini ortaya atarak dikkatleri başka yöne çekmeye çalıştığını belirtti.

Özel, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında gerçekleşen ve kayıtların 10 yıl boyunca açıklanmayacağı kapalı oturumun ardından yaptığı açıklamada, “Bilmediğimiz yeni bir şey söylemediler” diyerek, Türkiye’nin gerçek sorunlarına dönmesi gerektiğini vurguladı. Özel ayrıca Cumhurbaşkanı’ndan cevap beklediklerini ancak TBMM’de yer alan toplantıda Erdoğan’ın yer almadığını Dışişleri ve Milli Savunma Bakanlarının TBMM’yi bilgilendirdiğini aktardı.

CHP lideri, “İşsizlik, yoksulluk gibi ülkenin en önemli meseleleri yerine, Erdoğan’ın İsrail tehdidi üzerinden dikkatleri dağıtmaya çalıştığını görüyoruz. Türkiye, bu yapay gündemlerden uzaklaşmalı ve gerçek sorunlarına odaklanmalıdır” dedi.

Özgür Özel, TBMM’deki İsrail oturumu sonrası konuştu: “Türkiye işsizliği, enflasyonu konuşmasın diye…”