Beşiktaş, İsrail temsilcisi Hapoel Tel Aviv’e farklı mağlup oldu

EuroCup A Grubu'nun üçüncü maçında Beşiktaş, Sırbistan'ın Aleksandar Nikolic Spor Salonu'nda İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv'e farklı mağlup oldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BHA-SPOR

EuroCup A Grubu’nun üçüncü maçında Beşiktaş, Sırbistan’ın Aleksandar Nikolic Spor Salonu’nda Hapoel Tel Aviv ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Beşiktaş, rakibine 101-87’lik skorla mağlup oldu.

İstanbul’da oynanması için yoğun mesai harcanan ancak Belgrad’da oynanan maçta maç boyunca Hapoel Tel Aviv üstün bir performans sergileyerek, her periyotta üstün olan taraftı.

Karşılaşmanın ilk periyodu 24-22 Hapoel Tel Aviv lehine sona ererken, devre arasına da İsrail temsilcisi 54-41’lik skorla önde girdi. Maçın ikinci yarısında ise İsrail ekibi farkı açtı ve üçüncü periyot sonunda Hapoel Tel Aviv 19 sayı farkla 81-62 üstündü. Beşiktaş’ın son periyottaki çabalarına rağmen Hapoel Tel Aviv, maç sonunda 101-87 galip geldi.

Beşiktaş’ta Derek Needham 17 sayı ile en skorer oyuncu olurken, Dustin Sleva 14, Emanuel Terry ise 12 sayıyla takımına katkı sağladı. Hapoel’de ise Jonathan Motley 24 sayı 6 ribaunt 4 asist, Patrick Beverley 16 sayı 11 ribaunt ile galibiyetin mimarı oldu. Beşiktaş 3 maç sonunda 1 galibiyette kalırken dördüncü maçında evinde Ratiopharm Ulm ile karşılaşacak.

Beşiktaş, İsrail temsilcisi Hapoel Tel Aviv’e farklı mağlup oldu