Kaymakam çiftten şehit anne babasına sürpriz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam çiftten şehit anne babasına sürpriz!Sinop Dikmen Kaymakamı Feyza Nur Kılıç ile Samsun Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, daha önce hiç evlilik yıl dönümü kutlamayan şehit anne babasına sürpriz yaptı.

YAŞ PASTALI SÜRPRİZ
İlçelerindeki şehit ailelerine birlikte ziyaretler yapan Kaymakam çift, daha önceki ziyaretleri sırasında sohbet arasında bugüne kadar hiç evlilik yıl dönümü kutlamadıklarını öğrendikleri şehit anne babasına sürpriz yaptı.
Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar ve eşi Yurdagül Acar’la birlikte Dikmen’de ikamet eden şehit ailesini ziyaret eden kaymakam çift, şehit ailesinin evlilik yıl dönümlerini kutladı.
Şehit ailesinin evlerine misafir olan ve yaş pasta ile sürpriz yapan kaymakam çift, şehit anne ve babasına nice mutlu evlilik yıl dönümleri diledi.

ÇOK MUTLU OLDUK
Yakakent Kaymakamı Abdüssamet Kılıç, “İkimizin ilçelerindeki şehit ailelerine birlikte ziyaretler yapıyoruz. Bir ziyaretimizde muhabbet ederken şehit Bahattin Dolma’nın anne babası, daha önce hiç evlilik yıl dönümü kutlamadıklarından bahsetmişlerdi. Biz de bunu not almıştık. Şehit ailesine sürpriz yapmak istedik. Çok mutlu oldular. Güzel bir ortam oluştu. ‘Şimdiye kadar kutlamadığımız tüm evlilik yıl dönümlerimizi kutlamış oldunuz’ dediler. Biz de çok mutlu olduk” dedi.

25 YAŞINDA ŞEHİT OLMUŞTU
Ziyarette 5 Ağustos 2016’da Bitlis Hizan’da 25 yaşında iken şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma’ya tekrar rahmet dileyen Dikmen ve Yakakent kaymakamları, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. (Mia Haber)

Kaymakam çiftten şehit anne babasına sürpriz!