‘Gönülden Gönüle Projesi’ ile kalplere dokunuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Gönülden Gönüle Projesi’ ile kalplere dokunuyorKocaeli Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında aileleri ziyaret ederek, ihtiyaçlarını sordu.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından hayata geçirilen “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ilçesinde yaşayan dezavantajlı A.Ş, O. Ş, F.A, S.G, D.B, A.D, R.Ö, S.T, A.A ve İ.İ ailelerine ziyarette bulundu.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Tokmak’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde Kaymakam Özyiğit, aileler ile yakından ilgilenerek, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

DERTLERİ DİNLİYOR, ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ
İlçede yaşayan ve maddi geliri az olan ailelere desteği sürdüreceklerini belirten Kaymakam Özyiğit, “Sosyal devlet olmanın temelinde, zorda olan, yardıma muhtaç olan ailelerimizi takip etmek, onlara yardım elini uzatmak yatmaktadır. Bizler imkanlar nispetinde onların dertlerini dinliyor çözümler üretiyoruz” dedi.
Ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerekli desteklerin rutin bir şekilde sağlandığını aktaran Özyiğit, “Biz de ailelerimizin başkaca sıkıntıları var mı diye ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bizleri misafir eden, kapılarını açan ailelerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren aileler ise, kendilerine Gebze Kaymakamlığının her türlü desteği sağladığını belirterek Kaymakam Özyiğit’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (Mia Haber)

‘Gönülden Gönüle Projesi’ ile kalplere dokunuyor