AKK Emekliler Meclisi ilk Genel Kurulunu gerçekleştirdi!

Emekliler Meclisi’nde genel kurul hazırlığı... Ankara Kent Konseyi (AKK) Emekliler Meclisi ilk toplantısını yaptı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NİSA NUR BACAK / ANKARA-BHA

Ankara Kent Konseyi (AKK) Emekliler Meclisi ilk Genel Kurulunu, AKK toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Ankara Kent Konseyi’ndeki toplantıya, Ankara’daki emekli sendika ve sivil toplum örgütleri temsilcileri, dernek üye ve temsilcileri ve Ankaralı emekliler katılım gösterdi. Divan Başkanlığını AKK Yürütme Kurulu (YK) Üyesi, Meclis ve Çalışma Grupları Genel Sekreteri Ömer Şan’ın yaptığı kurulda Dr. Süleyman Basa, Osman Nuri Okumuş ve Hüseyin Küskün yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AKK YK Üyesi, Meclis ve Çalışma Grupları Genel Sekreteri Ömer Şan, emeklilerin talep ve sorunlarına ortak akıl ile hep birlikte çözüm arayacaklarına vurgu yaptı.

Konuşmasında emeklilerin sosyal hayata katılımını sağlamak için fikir alışverişi yapacaklarının altını çizen Ömer Şan, “Emeklilerin hayata aktif olarak katılması için ikinci ve üçüncü işlerin dışında sosyokültürel hayatta yer alması için kentin geleceğine ve emeklilerine aktarabileceğimiz daha yaşanabilir, insan ve canlı yaşamına duyarlı bir ortamı hep birlikte oluşturacağız.” dedi.

“Ankara’daki emeklilerin sorunlarının çözümünde kent konseyinin katacağı çok şey olacağını düşünüyorum”

AKK Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa da “Kent Konseyi çalışma grupları ve çalışma meclisleri demek. Tecrübeliler meclisi demeyi daha doğru buluyorum. Uzun yıllar gelen bir çalışma hayatı geçmişi söz konusu. Burada kente ve kentteki emeklilere katkılar sunacağımıza inanıyorum. Hep birlikte kararlar vereceğiz. Ankara’daki emeklilerin sorunlarının çözümünde kent konseyinin katacağı çok şey olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Genel Kurulda üyelerin ve gönüllülerin kendilerini tanıtmasının ardından yönerge hazırlanacağını söyleyen Osman Nuri Okumuş, “Mükemmel olması için sizin fikirlerinize ihtiyacımız var.” ifadesini kullanarak çalışma gruplarının fikir birliğiyle belirleneceğini söyledi.

Toplantıda oybirliğiyle alınan kararda Emekliler Meclisi Genel Kurul Başkanlığına Osman Nuri Okumuş seçildi.

AKK Emekliler Meclisi ilk Genel Kurulunu gerçekleştirdi!