Kurtulmuş’tan Özel’in kapalı oturum çağrısına yanıt!

TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özel'in "Ülkenin Cumhurbaşkanı çıkıp da Meclis'in kürsüsünde 'İsrail Türkiye'ye saldıracak.' diyorsa, bir kapalı oturma acilen ihtiyaç vardır." sözlerine ilişkin açıklama yaptı. Kurtulmuş, "İlgili bakanların katılımıyla Meclis'te, İsrail'in politikaları ve Türkiye'nin geliştirebileceği tedbirler konusunda kapalı oturum yapılabilir" dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 28. Dönem 3. Yasama Yılı’nın açılışı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda açıklamalarda bulundu. Özel, “Ülkenin Cumhurbaşkanı çıkıp da Meclis’in kürsüsünde ‘İsrail Türkiye’ye saldıracak.’ diyorsa, bir kapalı oturma acilen ihtiyaç vardır. Gelecekler ve bu Meclis’i bilgilendirecekler.” ifadelerini kullanmıştı.

Özel, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan kapalı oturum için randevu talep edeceklerini de ifade etti. Özel, “Milletin en meşru temsil organı burası. Bu çatının altında bu laf bu kadarla bırakılamaz.” demişti. TBMM Başkanı Kurtulmuş ise ” “İlgili bakanların katılımıyla mecliste, İsrail’in yayılmacı politikaları ve Türkiye’nin geliştirebileceği tedbirler konusunda kapalı oturum yapılabilir” açıklamasında bulundu.

Kurtulmuş’tan Özel’in kapalı oturum çağrısına yanıt!