CHP’li Elvan Işık Gezmiş: Her sorunun bir çaresi var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Divan Katibi Elvan Işık Gezmiş vatandaşların sorunlarını ziyaretlerle dinliyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GİRESUN-BHA

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Her fırsatta kıymetli hemşerilerimle yan yana, kol kola olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmaya devam edeceğim” dedi.

Elvan Işık Gezmiş, Meclis tatilini geçirdiği Giresun’da ilçe, köy kent, mahalle, esnaf ziyaretleri yaparak halkla bir araya geldi ve yörelerin sorunlarını dinledi.

Her fırsatta Meclis kürsüsünden ve katıldığı etkinliklerde Giresun’un sorunlarını dile getiren Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, sorunların çözümü için mücadelesini aralıksız sürdüreceğini ifade etti.

Tatilden sonra Meclis’in 1 Ekim’ de açılacağını belirten CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “Yeni dönemde de çalışmalarım artan tempo ile sürecek. Giresun’umuzun ekonomik, sosyal, kültürel sorunlarını çözme gayretinde olacağım. Tek amacım şehrimin her alanda gelişip kalkınması, hemşerilerimizin yüzünün gülmesidir” ifadesine yer verdi.

Elvan Işık Gezmiş, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ederek de “Hemşerilerimden aldığım enerji ile daha da azimle çalışıyorum, iyi ki varsınız, bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece çözülmeyecek sorun olamaz. Zaten ilk seçimde iktidarız, CHP iktidarında her sorunun bir çaresi var. Birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

CHP’li Elvan Işık Gezmiş: Her sorunun bir çaresi var