AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Amasya’da erken seçim iddialarını reddetti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Amasya'da yapılan Türkiye Buluşmaları programında erken seçim iddialarını reddederek, AK Parti'nin her zaman uzun vadeli seçim hazırlıkları yaptığını ve halk hizmetine devam ettiğini vurguladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Betül Yılmaz / AMASYA-BHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Amasya’da yapılan Türkiye Buluşmaları programında erken seçim iddialarını reddederek, AK Parti’nin her zaman uzun vadeli seçim hazırlıkları yaptığını ve halk hizmetine devam ettiğini vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, “23 yıldır iktidar olan AK Parti bu milletin tüm problemlerini çöze çöze bugünlere geldi. 23 yıl boyunca ‘halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ düsturuyla çalıştık.” dedi.

Amasya’da katılımcılarla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettikten sonra, uluslararası meseleler ve Türkiye’nin durumu hakkında konuşmalar yaparak özellikle Gazze’deki insan hakları ihlalleri ve dünya genelindeki adaletsizlikler vurguladı.

Toplantıda ayrıca Amasya’da AK Parti’nin 23 yıllık hizmet sürecinden ve bu süreçte yapılan yatırımlardan bahsedildi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, partinin milletin her derdine derman olmak için çalışmaya devam edeceğini vurgulayarak  Amasya teşkilatlarına teşekkür etti. Program kapsamında esnaf ziyaretleri, gönül köprülerinin güçlendirilmesi ve şehit aileleriyle bir araya gelme gibi etkinlikler yer aldı.

Düzenlenen toplantıya Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Amasya Milletvekili Haluk İpek ve Hasan Çilez Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, MYK üyeleri, STK temsilcileri, partililer ve  basın mensupları katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya düzenlenen toplantının ardından beraberindeki heyet ile birlikte Amasya Valisi Önder Bakan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Amasya’da erken seçim iddialarını reddetti