FORTE, Brüksel’de Türkiye’nin Yeni Yazılımını Tanıttı

Savunma sanayi ve havacılık sektör uzmanlarının katıldığı S1000D & IPS User Forum 2024, Brüksel'de sektör karar vericileri ve alıcıların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belçika-BHA

Etkinlik kapsamında, yerli markamız Forte Teknoloji’nin yüzde 100 iştiraki ELD Bilişim tarafından geliştirilen yerli ve milli FORIPS Suite yazılımı ilgi odağı oldu. Forte Genel Müdürü Hasan Cengiz Bayrak, modern teknolojiyle geliştirilen ürün destek süreçlerini tanıtarak, savunma ve havacılık alanındaki iş birliklerini güçlendirmek ve en iyi uygulamaları paylaşmak için bu etkinliğin önemli bir fırsat sunduğunu vurguladı…

Brüksel’de düzenlenen etkinlikte A.B.D’den Kore’ye, İngiltere’den Avustralya’ya kadar birçok ülkeden katılımcılar, bakım ve destek süreçlerini devrim niteliğinde değiştirebilecek yenilikçi çözümler ve demolarla tanışma fırsatı buldu. Bu etkinlik, savunma ve havacılık alanındaki iş birliklerini güçlendirmek ve sektördeki en son gelişmeleri paylaşmak için önemli bir platform oluşturdu.

DÜNYANIN İLK VE TEK TAM ENTEGRE ÇALIŞAN WEB TABANLI YERLİ YAZILIMINI HAYATA GEÇİRDİK

FORIPS Suite ile yeni bir çağ başlattıklarını belirten şirketin Hollanda iştiraki FORIPS BV Genel Müdürü Melis Akcan:“Brüksel’de gerçekleşen S1000D & IPS User Forum; havacılık ve savunma sanayii, ilgili devlet kurumları ve uluslararası örgütlerde çalışan Entegre Ürün Destek profesyonellerini bir araya getiriyor. Bu fırsatı değerlendirerek FORIPS Suite’in uluslararası lansmanını, Autoworld gibi prestijli bir etkinlik müzesinde, IPS User Forum katılımcıları eşliğinde gerçekleştirmeye karar vermiştik. FORIPS Suite’in canlı olarak sunulduğu ürün gösterimi, çektiğimiz ilgiyi beklentilerimizin üzerinde yoğun bir talebe dönüştürdü. Hem firmamız ELD Bilişim hem de Türk savunma sanayii adına gurur duyuyoruz.” diyerek gördükleri yoğun ilgi dolayısıyla yaşadıkları mutluluğu paylaştı.

Etkinlikte ürün sunumunu gerçekleştiren ELD Bilişim Genel Müdürü Erdem Anaç, “Türk yazılımcı ve mühendislerimiz tarafından geliştirilen FORIPS Suite, S1000D uyumlu teknik dokümantasyon ve malzeme yönetimi gibi tüm Entegre Lojistik Destek işlemlerinin yapılabildiği, dünyanın ilk tam entegre çalışan web uygulaması. Bunu hayata geçirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizi global arenada temsil etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

FORTE Hakkında:

Forte, sistem entegrasyonu ve yazılım geliştirme alanlarında faaliyet göstermek üzere 2006 yılında kurulmuş olan, kamu kurumlarında ve savunma sanayii endüstrisinde çalışmasına devam eden %100 bir Türk firmasıdır. Müşteri odaklı ve rekabetçi yaklaşımları ile müşterisine özel ve maliyet etkin çözümlerini, yüksek kalitedeki sistem ve yazılım mühendisleri ile üretmektedir.

 

ELD Bilişim Hakkında:

2018 yılında kurulan ELD Bilişim, entegre ürün destek alanında uzman olan öncü bir yazılım geliştirme şirketidir.2021 yılında, Borsa İstanbul’da işlem gören ve Türkiye’nin en büyük bilgi teknolojileri entegratör şirketlerinden biri olan Forte tarafından satın alınarak, %100 iştiraki haline gelmiştir. ELD, savunma lojistiği, Entegre Ürün Destek (IPS), S-Serisi Spesifikasyonları ve NATO Kodlandırma Sistemi alanlarında yürüttüğü başarılı yazılım projeleri ve ürün geliştirme çalışmaları ile lider bir teknoloji firması haline gelmiştir.

 

 

 

FORTE, Brüksel’de Türkiye’nin Yeni Yazılımını Tanıttı