Diyarbakır Barosu, Narin Güran cinayeti soruşturmasına müdahil oldu

Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, ailede tutuklu olmayan tek kişi olan Baran Güran'ın baroya vekalet verdiğini duyurdu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak ailede tutuklu olmayan tek kişi olan Baran Güran’ın baroya vekalet verdiğini duyurdu. Eren, “Bizler de kurduğumuz soruşturmayı ve buna açılacak davayı, takip edebilecek bir komisyonumuz aracılığıyla daha yakından izleyerek süreci takip edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

Eren, Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporları hakkında da bilgi verdi. Eren, “Adli Tıp Kurumu’nun ölüm sebebine ilişkin raporu henüz dosyaya ulaşmadı. Bu aşamada raporların gelmesini bekliyoruz. Bunun dışında DNA örneklerine ilişkin raporlar daha önce alınmıştı. Belirli kan örnekleriyle ilgili raporlar elde edildi, ancak soruşturma dosyasında şu an itibariyle yeni bir gelişme bulunmuyor. Son olarak, Hediye Güran gözaltına alındı ve gözaltı işlemleri devam ediyor” şeklinde konuştu.

Baro, adaletin sağlanması için sürecin dikkatle takip edileceğini vurgulayarak, Narin Güran’ın ailesine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Diyarbakır Barosu, Narin Güran cinayeti soruşturmasına müdahil oldu