Erdoğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda Türk futbolunun geleceği ile ilgili konular gündeme geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Kabulde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Mahmut Özer, eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da yer aldı.

Toplantıda Türkiye futbolunun geleceği ve ilgili konuların gündeme geldiği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TFF Başkanlığı’na seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nazik kabulü ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

Türk futboluna verdiği destekler dolayısıyla tüm futbol ailesi adına şükranlarını sundu.

Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde, milletin evinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğum Türkiye Futbol Federasyonumuzun kıymetli yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Resim

Erdoğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve heyetini kabul etti