KOOPBAKKAL İÇİN İMZALAR ATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOOPBAKKAL İÇİN İMZALAR ATILDITarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin bakkal esnafımızda da satılmasını sağlayacak olan Koop-Bakkal projesi için imzalar, Ankara’da pilot 6 İl’den Tokat’ın Bakkallar, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Şaban Kaya’nın da katıldığı toplantıda atıldı

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin bakkal esnafımızda da satılmasını sağlayacak olan Koop-Bakkal projesinin esnafımıza ve vatandaşlara nasıl yansıyacağına dair lansman Ankara’da dün yapılarak KoopBakkal için imzalar atıldı. Tokat Bakkallar, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Şaban Kaya, aralarında Tokat’ın da bulunduğu 6 pilot İl’de uygulanacak proje için imzaların atıldığını belirterek “Tokat’a hayırlı olsun” dedi.

500 BİN TL KREDİ DESTEĞİ VERİLECEK

Toplantı arasında gazetemize açıklama yapan Kaya, başvuruların internet üzerinden yapılacağını, projeden yararlanmak isteyen küçük esnafa yazar kasa, barkod ve raf için Halk Bankası’ndan 200 Bin TL, Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin tedariki için ise 300 bin TL olmak üzere toplam 500 bin TL kredi imkanı sağlanacağını duyurdu. Kaya, ayrıca esnafa yine 24 ay vadeli 11,75 faiz oranıyla ikinci bir kredi imkanı sağlanacağını sözlerine ekledi. (Hüseyin Kömür)

KOOPBAKKAL İÇİN İMZALAR ATILDI