Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu Velilerinden Kızılay’a Tam Destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu Velilerinden Kızılay'a Tam DestekBetül Yılmaz/Amasya-BHA

Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu Velilerinden Kızılay Haftası’nda Kan Bağışı Kampanyasına Tam Destek.

Amasya Zübeyde Hanım Anaokulunda değerler eğitimi programı kapsamında her yıl çocukların ve velilerin aktif katılımları ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

Ekim-Kasım ayı değeri yardımlaşma ve sorumluluk değerleri, 28 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası kapsamıyla planlanlanlanarak Amasya Kızılay Kan Merkezi ve Zübeyde Hanım Anaokulu işbirliğinde Kan Bağışı Kampanyası olarak planlanmış ve gerçekleştirilmiştir.

Okul yönetiminin öncülük ettiği etkinlik kapsamında Türk Kızılayı Amasya Şubesi tarafından okul içine stantlar kurularak Kan Bağışı Kampanyası’na çok sayıda öğretmen, veli ve on sekiz yaşını doldurmuş öğrencilerin katılımı sağlanmıştır.

Kan bağışı konusunda toplumsal bilinç uyandırmak amacıyla yapılan etkinlik kapsamında 115 veli kan bağışında bulunmuştur.

Bu dönemde çocuklarımıza kazandırılmak istenen bu davranışlar çocukların kişilik gelişimleri en önemlisi de vicdan sahibi bireyler olmaları yönünde atılan önemli bir adımdır. Düzenlenen kampanya sayesinde öncelikle çocuklarda kan bağışının ve yardımlaşmanın önemi üzerine farkındalık oluşturulmuş, hem veli katılımları hem de çevre halkının ilgisi ile proje amacına ulaşmıştır. (Betül Yılmaz)

Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu Velilerinden Kızılay’a Tam Destek