Gelecekle iletişim Çalıştayının Son Ayağı Sivas’ta Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecekle iletişim Çalıştayının Son Ayağı Sivas'ta GerçekleştiRadyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından 12’nci kez organize edilen “ Gelecekle iletişim Çalıştayına Medya Net Haber olarak katılım sağladık.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Salonu’nda gerçekleştirilen çalıştayda öğrenciler Sivas’ın Kurtuluş Savaşı’ndaki rolü ve Kurtuluş Savaşı yıllarında Sivas’ın yerel basınının milli mücadeledeki rolü hakkında akademik sunumlarda bulundular.

Çalıştayın son ayağı bugün Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Salonu’nda düzenlendi. RTÜK Üst Kurul Başkan Vekili Orhan Karadaş, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Valisi Doç.Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in açış konuşmaları ile gerçekleştirilen çalıştayda öğrenciler Sivas’ın Kurtuluş Savaşı’ndaki rolü ve Kurtuluş Savaşı yıllarında Sivas’ın yerel basınının milli mücadeledeki rolü hakkında akademik sunumlarda bulundular. Milli mücadelede tarih içinde basının önemini bir kez daha gözler önüne serdiler.
Çalıştayın ardından atölye çalışmaları ve kent gezisi düzenlenecek.. (Hakan Bakar)

Gelecekle iletişim Çalıştayının Son Ayağı Sivas’ta Gerçekleşti