Gelibolu Piri Reis İlkokulu Öğrencilerinin Kızılay Haftası Etkinliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelibolu Piri Reis İlkokulu Öğrencilerinin Kızılay Haftası EtkinliğiGelibolu Piri Reis İlkokulu Öğrencilerinin Kızılay Haftası Etkinliği
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Piri Reis ilkokulu öğrencileri tarafından Kızılay Haftası nedeniyle kutlama etkinliği düzenlendi.

Okul öğrencilerince hazırlanan etkinlik, okul bahçesinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Ardından Kızılay haftası nedeniyle öğrencilerin gerçekleştirdiği tatbikat yapıldı. Şiirlerin okunması ve öğrencilerden oluşan koronun sunumu yapıldı.
Kızılay haftası ile ilgili okul öğrenciler arasında yapılan yarışmada dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi ve plaket takdimi ile son buldu.
Piri Reis İlkokulu öğrencileri tarafından düzenlenen programa kaymakam Bekir Abacı, belediye başkanı Mustafa Özacar, ilçe milli eğitim müdürü Kadir Aydın, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Özdemir, Kızılay Gelibolu Temsilcisi Fahrettin Öztürk, kurum müdürleri ve veliler katıldı.
Kaymakam Bekir Abacı ve belediye başkanı Mustafa Özacar, Kızılay Haftasında farkındalığın artırılmasına katkı sağlayan programı hazırlayan Piri Reis İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik ettiler. (Doğan Zelova)

Gelibolu Piri Reis İlkokulu Öğrencilerinin Kızılay Haftası Etkinliği