AVRUPALI SİNOPLULARIN CUMHURİYET COŞKUSU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AVRUPALI SİNOPLULARIN CUMHURİYET COŞKUSUALMANYA – Merkezi Almanya’nın Iserlohn kentinde olan ASİDER’in (Sinoplular Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği) başkan ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle; Almanya’nın Münster, Düsseldorf, Hamburg ve Stuttgart Başkonsolosluklarında düzenlenen resepsiyonlara katıldı.
 
ASİDER Genel Başkanı Ali Çalışkan, Başkan Yardımcıları Cesur Özkaya ile Sahra Şahin, Münster Başkonsolosu Ahmet Faik Davaz ile eşinin ev sahipliği yaptığı resepsiyona katıldı. Resepsiyonda, Sinoplu olan Ahlen’in Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Ulusoy’da davetliler arasındaydı. ASiDER’in yönetim kurulu üyeleri ve bölge başkanları olan Emel Yalçın Hamburg, Erdal Altuntaş Suttugart ve Şevket Öztürk ile Şahin Şentürk Düsseldorf Başkonsolosluklarındaki resepsiyonlara katıldı.
 
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
ASİDER Genel Başkanı Ali Çalışkan yaptığı açıklamada “Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, gazi ve şehitlerimizi; şükran, saygı, rahmetle anıyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi (Bu bayramlar ve yarınlar sizindir)” dedi. (Erdal Altuntaş)

AVRUPALI SİNOPLULARIN CUMHURİYET COŞKUSU