Jandarma ekipleri sevgi aşıladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma ekipleri sevgi aşıladıAydın’ın Buharkent İlçesi’nde jandarma ekipleri, ilkokul öğrencilerine çevre, doğa bilincinin aşılanması, hayvan sevgisi, atıkların geri dönüşümle kazanılması gibi konularda eğitim verdi.

Aydın Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Aile İçi Şiddet ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından, Aydın ili Buharkent ilçesinde bulunan Gelenbe Ali Çevik İlköğretim Okulu ziyaret edilerek öğrencilere “Jandarma Eğitimiyle Çocuklarımız Bilinçleniyor Faaliyeti” kapsamında bilgilendirme yapıldı.

Yapılan bilgilendirmede, Aydın ili Buharkent ilçesinde bulunan Gelenbe Ali Çevik İlköğretim Okulu öğrencilerine çevre, doğa bilincinin aşılanması, hayvan sevgisi, atıkların geri dönüşümle kazanılması ile suçtan korunma ve kişisel güvenlik konularında bilgilendirmeler yapılırken, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, kadınların ve çocukların huzuru ve güvenliği için sosyal sorumluluk faaliyetlerine aralıksız devam edecekleri belirtildi. (Erdal Aydın)

Jandarma ekipleri sevgi aşıladı