Öğrencilere “Jandarma Görevde Kadınlarımız Güvende” desteği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrencilere “Jandarma Görevde Kadınlarımız Güvende” desteğiAydın Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Amirliği tarafından, öğrencilere “Jandarma Görevde Kadınlarımız Güvende Faaliyeti” kapsamında bilgilendirme yapıldı.

Aydın Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Amirliği tarafından, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde öğrenim gören ve Efeler Işıklı Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere “Jandarma Görevde Kadınlarımız Güvende Faaliyeti” kapsamında bilgilendirme yapıldı.

Yapılan bilgilendirmede Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde öğrenim gören ve Efeler Işıklı Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere 6284 Sayılı Kanun, Şiddetin Tanımı ve Türleri, Başvuru Mercileri, KADES Uygulaması konularında bilgilendirme yapıldı. Jandarma’nın her zaman yanlarında olacağı hatırlatıldı. Durumsal farkındalık oluşturmak amacıyla broşür dağıtımı yapıldı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, kadınların ve çocukların huzuru ve güvenliği için sosyal sorumluluk faaliyetlerine aralıksız devam edecekleri belirtildi. (Erdal Aydın)

Öğrencilere “Jandarma Görevde Kadınlarımız Güvende” desteği