EROL CAN "SORUNLARI BİLİYOR, ÇÖZÜMLERLE GELİYORUZ"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EROL CAN "SORUNLARI BİLİYOR, ÇÖZÜMLERLE GELİYORUZ"Tokat TSO’nun 5 Kasım 2022’de yapılacak organ seçimlerini öncesinde Başkan Adayı Erol Can, sarı listedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte basının karşısına geçti. Başkan Adayı Can, her biri sektöründe önemli isimlerden olan ekip arkadaşları ile birlikte verdiği fotoğrafla güven verdi

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nda organ seçimleri 5 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Seçimlere sarı liste ile giren ve çalışmaları tüm hızıyla devam eden Başkan Adayı Erol Can, Dedeman Otel’de düzenlediği toplantıda Tokat Medyası ile buluştu.

“Güçlü Ekip, Güçlü Yönetim” sloganı ile yola çıkan Sarı Listenin tamamı düzenlenen toplantıda hazır bulundu. Her biri sektöründe öncü temsilcilerden oluşan ekip arkadaşları ile birlikte profesyonel bir imaj oluşturan Başkan Adayı Can, verdiği bu imajla üyelerine işin ehli olduklarının mesajını da verdi.

SORUNLARI BİLİYOR, ÇÖZÜMLERLE GELİYORUZ

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Erol Can, Tokat’ta ticareti etkileyen sorunlarını bildiklerini söyleyerek, yönetime gelmeleriyle birlikte bu sorunların hızlı bir şekilde çözülmesine yönelik adımlar atacaklarını söyledi. Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (Tokat TSO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Erol Can, 5 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek oda organ seçimlerinin favori ismi olarak dikkat çekiyor. Oda üyeleri tarafından kendilerine gösterilen teveccühün farkında olduklarını dile getiren Erol Can, bu güvenin kendilerini mutlu ettiği kadar omuzlarına yük de bindirdiğini söyledi. Başkan Adayı Can; “Bize gösterilen güven ile birlikte üzerimize yüklenen sorumluluğun; her biri alanında uzman, sorunlara hakim ve çözümü noktasında elini taşın altına koyabilecek yol arkadaşlarımızla birlikte farkındayız. Derdi, sevdası Tokat olan, şehrini seven, Tokat’ta ticaretin içinde olan insanlarla yürüyoruz. Güçlü Ekip, Güçlü Yönetim sloganıyla çıktığımız bu yolda birlikte yürüdüğümüz arkadaşlarımızla birlikte, kendimize oy pusulamızdaki rengimizden yola çıkarak; SARI LİSTE adını verdik” diye konuştu.

BÜYÜK TEVECCÜH GÖSTERİLİYOR

Başkan Adayı Can’ın yaptığı konuşma şöyle oldu: “Türkiye’nin belki de en demokratik seçimi olarak gördüğümüz sürecin başlaması ile birlikte arkadaşlarımızla çalışmalarımıza başladık. Özellikle odamız üyelerinin de bu süreçte bize büyük bir teveccüh gösterdiğini söylemem gerekiyor.

TSO’NUN TOPARLANMAYA İHTİYACI VAR

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nın toparlamaya ihtiyacı var. Ne yazık ki yalnızlaşmış bir kurum haline geldi. Bürokrasi ve siyasetle acilen barışmamız gerekiyor. Ortak akıl ve istişare kültürünü de bu sayede yeniden oluşturabiliriz diye düşünüyoruz. Zaten aday olma sebebimiz de bu. Durum hiç de iç açıcı değil. Hedeflerimiz var. Tokat TSO’nun Organize Sanayi Bölgesi’nde söz sahibi olmasını sağlayacağız. Üniversite – Sanayi İşbirliğini güçlendireceğiz, Yönetiminde olduğumuz TEKNOPARK ile ortak hareket edeceğiz. Tüm bu uyumun yakalanması ile birlikte, üyelerimizden gelen talepleri direkt muhataplarına bizzat ulaştırıp, bu taleplerin takipçisi olacağız.

ORTAK AKIL! ORTAK AKIL! ORTAK AKIL!

Bizim amacımız en başta üyelerimize, odaya ve şehre faydalı olmak. Meclis ve komite üyelerimizle istişareye yönelik bir ortak akıl yürüteceğiz. Meclisimizde ve bu komitelerimizde görev alan kişilerin, kurum ve kuruluşlardaki komisyonlarda yetkinliklerine uygun alanlarda görev almalarını sağlayacağız. Yani her şeyden önce söz sahibi olmaya, alınan kararlarda etkili olmaya, düğer tüm kurumlarla ortak akıl kültürünü oluşturmaya çalışacağız. Uygulayan bir anlayışla değil, taleplerin kazanacağı bir anlayışla hareket edeceğiz.

İLETİŞİMSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Kadın girişimciler icra kurulumuz ve genç girişimciler kurulu icra kurullarımızla birlikte hareket edeceğiz. Onların demokratik sürecine saygı ile yaklaşıp, yapacakları çalışmaları istişare ederek destekleyeceğiz, şuan sıfır olan iletişimimizi yeniden kuracağız. Odamız ile üyelerimiz arasındaki haberleşme ve iletişim ağı da güçlendirilecek. Böylelikle üyelerimizin menfaatine olabilecek her türlü gelişme, anlık olarak kendilerine aktarılacak. Uzun zamandır basılmayan Oda Gazetesini yeniden üyelerimize ulaştıracağız. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılımlar sağlayacağız. Üyelerimizin bilimsel gelişmeler ve yeni teknolojilerle buluşmasını sağlayacağız. Yani gelecekle de iletişim kuracağız!

ÜYELERİMİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

Tüm bunlar, zaten normal sürecinde yapılması gereken uygulamalar olarak gelebilir. Ama ne yazık ki Odamız bu saydığımız noktalar başta olmak üzere birçok noktada pasif bir halde kaldı. Öncelikli hedefimiz, Tokat TSO’yu, 2018 yılında bırakıldığı gibi; danışılan, istişare edinilen, ortak hareket edilen ve siyaset üstü statüsüne yeniden kavuşturmaktır. Üyelerimizin bu anlamda desteklerini bekliyor, seçim sürecinin şehrimize ve iş dünyasına hayırlar getirmesini diliyorum.” (Hüseyin Kömür)

EROL CAN "SORUNLARI BİLİYOR, ÇÖZÜMLERLE GELİYORUZ"