Beypazarı İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü törenle kutlandı:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü törenle kutlandı:BEYPAZARI (BHA) – 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Beypazarı İlçesi 15 Temmuz Demokrasi meydanında tören düzenlendi.
Hanlarönü 15 Temmuz Demokrasi meydanında düzenlenen Muhtarlar günü anma törenine, Muhtarlar Derneği başkan yardımcısı Kazım Uslu, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı vekili Osman Karadede, Jandarma Komutanı Yzb Haluk Muharrem uzun, İlçe Müftüsü Mehmet Karakoyun ile birçok kurum amiri ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya katıldı.
Alanda Muhtarlar Derneği başkan yardımcısı Kazım Uysal ve iki muhtar arkadaşıyla birlikte anıta çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu:
Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkan yardımcısı Kazım Uysal, bu anlamlı günün, görevini fedakârca yapan muhtarlara hayırlı olmasını dilediğini söyledi.
Muhtar, mahallenin yaşam kalitesini geliştirmek için Büyükşehir belediyesi, İlçe Belediyesi ve diğer Kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerini yürütmek, mahalle ile ilgili konularda işbirliği yapmak ve kanunlarla verilen diğer görevleri yerine getirmekle yükümlü olduklarını kaydetti.
Muhtarlar Derneği başkan yardımcısı Kazım Uysal, Dernek merkezinde günün önemine binaen tebrikleri, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kabul etti.
İlçenin Oymaağaç mahalle muhtarı Ergün Tuncel, muhtarlar gününün kendileri için önemli olduğunu ve bu günün kendileri için şunları ifade ettiğini söyledi.
“Muhtar dediğinizde, muhtar devletle vatandaş arasında ilk köprüdür. Vatandaşın işi düştüğü zaman devlet kapısında, ilk olarak muhtara gelir. Muhtarların görevi, Köydeki ve mahallede yaşayan vatandaşların hayat kalitesini, yükseltmek, onların sorunlarını gidermek ve 7-24 saat onların işleriyle uğraşmaktadır.”
Beypazarı Muhtarlar Derneği Muammer Köksal, Aynı Zamanda Başkent Muhtarlar federasyonu Genel başkanı olduğundan Anıtkabir’e çelenk koyacakları için, sabahın erken saatinde Ankara’ya geçti. (Yaşar Tonbak)

Beypazarı İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü törenle kutlandı: