TOKAT BAROSU BAŞKANINI SEÇİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOKAT BAROSU BAŞKANINI SEÇİYORTokat Barosu’nda pandemi nedeniyle seçim yapılamayan 1 dönemle birlikte toplam 3 dönem yaptığı başkanlığın ardından tekrar aday olmaması beklenen Av Melih Yardımcı, Baroyu 15-16 Ekim’de düzenlenen Genel Kurul’a ve Seçime taşıyor. Seçimlerde Av Volkan Bozkurt ve Av Afşin Ünverdi ile sonradan adaylığını açıklayan sürpriz isim Av Mehmet Altıkulaç’ın listeleri yarışacak
 
Tokat Barosu Başkanı Av Melih Yardımcı, Türkiye Barolar Birliği Yönetiminde de şehri temsil eden prestijli 2 dönemin ardından pandemi nedeniyle seçim yapılamadığından toplam 3 dönemi geride bıraktı. Yeni dönemde aday olmayacağı bilgisine ulaşılan Av Melih Yardımcı’nın, 15 Ekim’de düzenlenecek genel kurul ve 16 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak seçimler sonrasında koltuğu devretmesi muhtemel 3 aday bulunuyor.
 
Henüz 4’üncü bir listeye dair Avukatlar arasında bir hareketlilik görünmezken, bir önceki dönemde de Tokat Barosu yönetimine talip olan Av Volkan Bozkurt ile bir dönem siyasette de çok konuşulan isimlerden birisi olan Av Afşin Ünverdi’nin seçimlere bir süredir hazırlanıyordu. Yakın zaman önce Av Mehmet Altıkulaç’ın da sürpriz bir şekilde yarışa girmesi ile Tokat Barosu Yönetimine talip olan liste sayısı 3’e çıktı.
 
SOSYAL MEDYADA VE SAHADA HAREKETLİLİK
 
Yönetime talip olan listelerde bulunan avukatların meslektaşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler ise sıklaştırıldı. Tüm adaylar meslektaşları ile saha buluşmaları gerçekleştirirken, sosyal medyada da adaylar listelerini kamuoyuna ilan ediyor. 15 Ekim 2022 Cumartesi günü başlayacak Seçimli Genel Kurul sonrasında 16 Ekim 2022 Pazar günü avukatlar sandığa giderek yeni başkanlarını seçecek. (Hüseyin Kömür)

TOKAT BAROSU BAŞKANINI SEÇİYOR