Elazığ’da Mustafapaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ'da Mustafapaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi Açıldı24 Ocak depreminde ağır hasar alan ve TOKİ tarafından yeniden inşa edilen Mustafapaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
24 Ocak depreminde ağır hasar alan ve TOKİ tarafından yeniden inşa edilen Mustafapaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Açılışa Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Muhtarlar, STK temsilcileri, kurum müdürleri, sağlık çalışanları ve mahalle sakinleri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat il genelinde 206 aile hekimliği birimi ve 80 aile sağlığı merkezi ile hizmet verdiklerini belirterek, sağlıkta en fazla yatırımı alan Elazığ, sağlık alanında bir üst konumunda” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak depreminin ardından yeni yapılan yerleşim alanlarındaki eksikliklerin tamamlanması noktasında il yöneticileri olarak büyük bir gayret gösterdiklerini söyledi.

Depremin oluşturduğu yaraların sarıldığı günlere ulaştık diyen Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, yemişlik 11. ve 12. Etap konutlarının anahtar teslimlerini önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleştireceklerini belirtti.

Vali Toraman 24 Ocak depreminin ardından şehir genelinde ciddi hizmetlerin yapıldığını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl müftüsü Selami Aydın’ın duasının ardından 360 metrekare alan üzerine 2 katlı olarak inşa edilen merkezin açılışı yapıldı.

Vali Toraman ve Belediye Başkanı yeni merkezi gezerek, hekimlere ve sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi. (Sıtkı Taşel)

Elazığ’da Mustafapaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi Açıldı