Kars Milletvekili, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars Milletvekili, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır’daAK Parti Kars Milletvekili, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır Belediyesini ziyaret etti.

Ziyarette, Iğdır Valisi ve Belediye Başkanı Hüseyin Engin Sarıibrahim, Arslan’a Iğdır’da belediye olarak yaptıkları yatırım ve projeler hakkında brifing verdi.

Iğdır Valisi/Belediye Başkanı Sarıibrahim, kayyum döneminde yapılan altyapı ve üst yapı yatırımlarını anlattı.

Milletvekili, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yönlendirilecek tüm projelerin yakın takipçisi olduklarını belirtti.

Arslan, belediye olarak yapılan tüm işlerde emeği bulunan Iğdır Valisi ve Belediye Başkanı Hüseyin Engin Sarıibrahim’e teşekkürlerini iletti.

Arslan daha sonra Av. Medet Serhat Parkında düzenlenen halk toplantısına katıldı. Burada 2 saat boyunca yoğun katılım sağlayan vatandaşları dinleyen Arslan, sonra özel olarak mahalle muhtarlarını dinledi.

Düzenlenen toplantıdan memnun olan Iğdırlı vatandaşlar kendilerini dinledikleri için AK Parti Kars Milletvekili, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Vali Sarıibrahim’e teşekkür ettiler. (ERCÜMENT DAŞDELEN)

Kars Milletvekili, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır’da