“En İyi Narkotik Polisi: Anne” Projesi devam ediyor

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla başlatılan, "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi devam ediyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakan BAKAR / SİVAS-BHA

Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüldüğü proje kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi’nde panel gerçekleştirildi.
Gerçekleşen programa Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, il protokolü ile anne ve anne adaylarının katıldığı programda, En İyi Narkotik Polisi; Anne konusunda bilgilendirme yapıldı.

Programda konuşan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek “Proje kapsamında, annelerimizi bilgilendirerek, uyuşturucu ile mücadelede daha aktif rol almalarını sağlamayı amaçlamaktayız. Bu program sayesinde, annelerimizin uyuşturucu maddeler ve bağımlılık konusunda daha bilinçli hale gelmelerini, erken uyarı işaretlerini tanımalarını ve gerektiğinde çocuklarına destek olabilmelerini hedefliyoruz” dedi.

Panelde; İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Büşra Nur Sönmez ve Polis Memuru Ali Bertan sunum yaptı.

“En İyi Narkotik Polisi: Anne” Projesi devam ediyor