Dalkürek: Ürettiğimizi satma yolunda ilerliyoruz

Sivas merkeze üç kilometre mesafede İşhan bölgesinde 60 dönümlük arazide 7 bin 500 fideyi 4 yıl önce toprakla buluşturan Beşler Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dalkürek, topraktan ilk hasadımızı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendi ürettiğimiz elmaları doğrudan müşterililerimize ve şehrimize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dalkürek: Ürettiğimizi satma yolunda ilerliyoruz

Hakan BAKAR/SİVAS – BHA

Sivas merkeze üç kilometre mesafede İşhan bölgesinde 60 dönümlük arazide 7 bin 500 fideyi 4 yıl önce toprakla buluşturan Beşler Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dalkürek, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivas için hizmet etmeye devam ettiklerini söyleyen Beşler Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dalkürek, “yaklaşık olarak 60 ton elmayı dalından toplamaya başladık. Memleketimiz için güzel işler yapıyoruz. Şimdi ki amacımızda kendi ürünlerimizi üretmek oldu. Sivas’ın elmasını Sivaslı hemşehrilerimize dalından sunma imkanı olsun istedik. İşhan tarafında 60 dönümlük bir arazide 7 bin 500 fideyi geçtiğimiz yıllarda toprakla buluşturmuştuk. Şimdi de elmaları toplama zamanı. Bizim amacımız şehirden kazandığımızı şehrimize yatırım olarak sunmak. Hedefimizde Sivas’taki hemşehrilerimize dalından taze elmayı direk olarak sunmak. Burada ürettiğimiz elmalar starking cinsi buzhaneye konan elmalar. Bildiğiniz gibi her ürün dalında güzel ama biz de istedik ki Sivas’ın kendi elması Sivaslının mutfağına girsin. Daha önceleri elmaları dışarıdan alıp getiriyorduk ama şu anda kendi yetiştirdiğimiz elmaları hemşehrilerimize sunacağız” şeklinde konuştu.

Dalkürek: Ürettiğimizi satma yolunda ilerliyoruz