Avrupa’nın en modern “Audi Terminali” seçildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa’nın en modern “Audi Terminali” seçildiSEEVETAL – Hamburg’a 20 dakika mesafedeki Seevetal’deki Autohaus Kuhn & Witte adlı Audi galerisinde işe başlayan Rıdvan Gündoğan (30), ikinci el Audi marka araç satışı yapıyor. 2019 yılında açılan ve şahıs tarafından işletilen “Avrupa’nın en modern Audi terminali” seçilen firma, her zaman elinde en fazla ikinci el araç bulunduran firma olarak da en önlerde yer alıyor. 1965’de Jesteburg’da küçük bir tamirhane olarak başlayan firma, daha sonrta Buchholz ile Seevetal-Flestedt’de açtığı üç şube ile Audi’nin gözde bayileri arasına girmeyi başardı.

50 ARAÇ SATIŞA HAZIR
2011 yılında araba satıcılığı üzerine mesleğini yapan Rıdvan Gündoğan “2014 senesinde Opel Dello’da işe başladım. Bir süre Mercedes’de de çalıştıktan sonra Ağustos 2022’de Audi’de 2. el araç satıcısı olarak işe başladım. Benim çalıştığım Seevetal’de 80 olmak üzere toplamda 350 personel ile 3 şubede hizmet veriyoruz. Araba piyayasında bir şubede en fazla ikinci el araba bulunduran galerilerden biriyiz. Şu anda halihazırda 650 aracımız satışa hazır olarak sizleri bekliyor. Araç sayımız hiç 500’ün altına düşmediği için bize gelen müşterilerimiz, aradıklarını mutlaka bulma ihtimali var. Elimizdeki mevcut araçların da büyük kısmı 1-2 yaşındaki arabalar” dedi.
İşyerlerinin Bremen-Hamburg-Hannover üçgenindeki A7 otobanı kenarında yer aldığını belirten Gündoğan “20 bin m2 alana kurulu galerimiz, tam bir doğa dostu olarak yapıldı ve kendi enerjimizi, kendimiz üretiyoruz. Yerden temaslı elektirik doldurma sistemi ile hiçbir fiş takmadan yerden temasla araçlarımız şarj oluyor. Sadece bu şubemizde senede 3 bin 500 civarında araç satıyoruz. Ayrıca tamir ve parça servisi de var. Premium araçlarda da çok iddialıyız” dedi. Ellerinde her model Audi araçların olduğuna da dikkat çeken başarılı satıcı “Galerimize gelerek arabalarımızı görün. Çok fazla satış yaptığımızdan dolayı araçların fiyatları da bizde çok uygun. Sizlere anadilinizde veya Almanca olarak da hizmet sunabiliyorum. Araba alma düşüncesi olanlar mutlaka bize uğrayarak test sürüşü yapsınlar ve Audi’nin konforunu yerinde görsünler” tavsiyesinde bulundu. (Erdal Altuntaş)

Avrupa’nın en modern “Audi Terminali” seçildi