SELÇUK SEMİZOĞLU ; "BEN VE EKİBİM ÇANAKKALE’Yİ SİYASİ İSTİLADAN KURTARDIK ÇOK ŞÜKÜR"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SELÇUK SEMİZOĞLU ; "BEN VE EKİBİM ÇANAKKALE'Yİ SİYASİ İSTİLADAN KURTARDIK ÇOK ŞÜKÜR"ÇTSO’DA 52 MECLİS ÜYESİNİN TAMAMI SELÇUK SEMİZOĞLU DEDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis Üyeleri ve Meslek Komite seçimlerinin ardından gerçekleşen organ seçimlerinde Başkan Selçuk Semizoğlu 52 Meclis Üyesinin tamamının oyunu alarak güven tazeledi ve yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimlerinin ardından, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri, TOBB Genel Kurul Delegesi Asıl ve Yedek Üyeleri, Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları, Meclis Katip Üyesi, seçimleri tamamlandı.

52 Meclis üyesinin katılım sağladığı seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu tüm Meclis üyelerinin oyunu alarak güven tazeledi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu seçimlerden sonra yaptığı açıklamada siyasilerin ÇTSO seçimlerine müdahil olmasını değerlendirerek; ““Ben ve ekibim Çanakkale’yi siyasi istiladan kurtardık. Çok şükür” dedi.

“Çanakkale’ye Yakışır Bir Seçim Oldu”

Semizoğlu seçim sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi, ” Seçim bitti, Çanakkale’ye yakışır, Çanakkale’nin güzelliğine barışına, hürriyetine ve özgürlüğüne yakışır bir atmosferde geçti. Meclis üyelerimiz de tek liste olarak oylarını kullandılar. Bu listelerde gerçekten meclis seçimi yapıldıktan sonra yönetimde çalışacağımız arkadaşları seçmek yönetim Kurulu Başkan adayı olarak çok zordu. Her bir arkadaşım birbirinden değerli arkadaşlarım. Pazar gününden bu yana zorlu bir süreç yaşadım. Elbette kırılan arkadaşlarımız olacaktır ama her biri birbirinden değerli insanlar ve hepsi bana direk ulaşabilecek arkadaşlarımdır. Seçim var diye işlerimizi bırakmadık arkadaşlar. Bu sabah bile üyelerimizin sorunları için milletvekillerimiz ile görüştük. Buraya gelirken de saat 16.00’da Ayvacık Jeotermal OSB’sinin açılış ve toplantısı vardı. Bakanlık düzeyinde katılım vardı, Sayın valimizden izin isteyerek geldim” dedi.
“HER ZAMAN DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Seçimler öncesinde doğruları ifade ettiği için eleştirilerle karşı karşıya kaldığını hatırlatan Semizoğlu; “Her zaman doğru ya doğru, yanlışa yanlış demeye devam edeceğim. Barın mensuplarından da istediğim; tarafız olmalarıdır. Ali onu dedi, veli bunu dedi diyerek takdiri kamuoyuna bırakmanızdır. Seçim de kim taraf olmuş, kimin tarafında olmuş bunların hepsi geride kaldı. Biz tüm Çanakkale olarak beraberiz. Seçilenlerimizle, ticaret âlemiyle, basınımız ve halkımızla, tüccarımızla, esnafımızla bir aradayız. Görevimiz çok büyük. Avrupa’nın en büyük kamu yatırımı ilimize yapıldı. İlimize inanılmaz yatırım ve göç manasında çok büyük ilgi var. Sırıtmazdaki yük çok büyük. Yanlışımız olursa bunu bizlere iletin, savunmamız varsa yaparız, savunamıyorsak da kendimizi düzeltiriz” dedi.

“KİMSEYE KIRGINLIĞIMIZ YOK”

Seçimler öncesi ve sonrasında yaşananların geride kaldığını, hiç kimse ile kırgınlıkları olmadığını belirten Semizoğlu; “Ben şunu söylüyorum her doğrunun her yerde doğru bir üslupla söyleneceğine inanana bir insanım. Her doğru her yerde söylenmez lafına kesinlikle katılmıyorum. Hiç kimse ile ÇTSO’nun şahsımın, yönetimimin kimseyle kırgınlığı yoktur. Kaya Üzen zaten arkadaşım ve meclis üyem, meclis üyesi olarak o görevine devam edecek. Bende yönetim kurulum ile birlikte 8 bin 800 üyemizin sorunlarını çözmeye çalışacağım” dedi.

“BEN VE EKİBİM ÇANAKKALE’Yİ SİYASİ İSTİLADAN KURTARDIK”

Seçimlere siyasilerin müdahalesi ile ilgili olarak sorulan bir soru üzerine ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu şöyle yanıt verdi; “Seçim bitti, seçimi konuşmanın anlamı yok. İnsanların takdiridir. Bunu daha fazla konuşmanın daha fazla germenin manası yok. Ortalama 8 yılda bir kriz olan bir ülkede 2018 Ağustos ayında başlayan döviz ve faizdeki dalgalanmayla başlayan, 2020 Mart ayında tüm dünyayı etkisi altında alan pandemi gibi bir illetle uğraşabilen, maaş almadan maaş ödeyen, SGK ve vergi ödeyebilen ve kendi ayakları üzerinde durabilen tacir ve tüccarlar emin olun ki kendi temsilcilerini kendileri seçebilir. Siyasilerin öneri ve desteğine ihtiyaçları olmamalıdır. Siyaset bizden destek almalıdır, bizim önerilerimiz ile yürümelidirler. Normal STK’ların görevi budur. Ben ve ekibim Çanakkale’yi siyasi istiladan kurtardık çok şükür” dedi.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Organ Seçimlerinin ardından görev alan isimler şu şekilde oluştu;

Meclis Başkanı; Osman Okyay,

Meclis Başkan Yardımcıları;
Şerif Mutlu
İbrahim Armağan Aydeğer

Meclis Katip Üyesi;
Saniye Öfekler Elmas

Yönetim Kurulu Başkanı;
Tamer Selçuk Semizoğlu,

Yönetim Kurulu Üyeleri;
Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, İlbey Berkin Karaca, İsmail Volkan Temiz, Şakir Kutluay, Turgay Kılıç, Yaşar Murat Aydoğdu (Birol Güngördü)

SELÇUK SEMİZOĞLU ; "BEN VE EKİBİM ÇANAKKALE’Yİ SİYASİ İSTİLADAN KURTARDIK ÇOK ŞÜKÜR"