Türkiye’yi dünya liderliğine taşıyan 2 ilden biri Çorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’yi dünya liderliğine taşıyan 2 ilden biri ÇorumÇalıştayın açılış programı, 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 10.30’da Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda Makine İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Sevda Kayhan Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşti.
Bugün yapılan çalıştayda Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sevda Kayhan Yılmaz, değirmen makineleri ihracatında Çorum ve Konya’nın Türkiye’yi dünya liderliğine taşıdığını söyledi.

Öğrencilere üniversite eğitimlerinin son dönemini işletmelerde tamamlama fırsatı sunduklarını belirten Rektör Öztürk, öğrencilerin teorik ve pratik bilgiye sahip şekilde üniversiteden mezun olmalarını sağladıklarını kaydetti. Öztürk, ilkini “İktisadi ve İdari Bilimler Açısından Makine ve İmalat Teknolojileri Çalıştayı” adıyla organize ettikleri çalıştay serisine başladıklarını, alanında uzman kişilerin katılacağı çok sayıda programla öğrencilere yeni ufuklar kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.(www.hitittv.net) (hitittv.net)

Türkiye’yi dünya liderliğine taşıyan 2 ilden biri Çorum