Ankara’da Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı

-Başkentin Beypazarı Halk Eğitim merkezi yılsonu sergisi açıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak / Beypazarı (BHA)- Beypazarı Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı.

2022-2023 Eğitim öğretim döneminin sonlarında olduğumuz bu günlerde Beypazarı halk Eğitim merkezi yılsonu sergisi, H.E.M Binasında açıldı.

Serginin açılışına Kaymakam Oktay Erdoğan, belediye başkan Yardımcısı Osman Karadede, Cumhuriyet başsavcısı Mustafa Büyükbaş, İlçe Milli Eğitim Müdür yardımcısı Murat Kılıç, Emniyet Müdürü Metin Demirci, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun, Kaymakamlık vakıf müdürü Alaettin Biçen ile bazı okulların müdürleri, aileler ve kursiyerler katıldı.

Açılış ’ta Kaymakam Oktay Erdoğan ve H.E.M Müdürü İdiris Göbütoğlu birer konuşma yaptılar.

Yıl içinde yaptığı başarılı çalışmalar dolayısıyla usta öğretici öğretmenlere başarıları dolayısıyla, plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Halk Eğitim Merkezi müdürü Göbütoğlu, 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi içerisinde bu güne kadar çeşitli branşlarda 750 dolayında kurs açtıklarını bu kurslarda 8 bin kişinin faydalandığını söyledi.

H.E.M yılsonu sergisini gezenler, sergideki ürünleri çok beğendiklerini ve sim sırma, makrame, dokuma, Makine nakışı, boyama ve kilim dokuma gibi alanlarda çok başarılı çalışmaların yapıldığını gördüklerini aktardılar.

H.E.M yıl sonu sergisi H.E.M binasının koridorlarında ve sınıflarında düzenlenirken, serginin hafta sonuna kadar halkın ziyaretine açık kalacağı kaydedildi.

 

 

 

Ankara’da Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir