Yataş Bedding, Prematüre Annelerinin Anneler Günü’nü “Erken” Kutluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yataş Bedding, Prematüre Annelerinin Anneler Günü’nü “Erken” KutluyorYataş Bedding, Prematüre Annelerinin Anneler Günü’nü “Erken” Kutluyor

Yataş Bedding, 7 Mayıs’ta “#BugünErkenciyiz” Diyor

Türkiye’nin sağlıklı uyku denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri olan Yataş Bedding, prematüre bebeklerin sağlıkla büyümesine destek olmak için El Bebek Gül Bebek Derneği iş birliğiyle hayata geçirdiği Uykunun Mucizesi ile Büyüyen Mini Kahramanlar projesi kapsamında bu yıl herkesi 7 Mayıs Erken Anneler Günü’nü kutlamaya çağırıyor. Dünyanın en küçük kahramanları için uykunun önemine dikkat çeken Yataş Bedding,

7 Mayıs Erken Anneler Günü’nde #BugünErkenciyiz hashtag’i ile paylaşım yaparak minik kahramanlarımız ve annelerinin Erken Anneler Günü’nü hep birlikte kutlamaya davet ediyor.

Türkiye’nin yenilikçi uyku markası Yataş Bedding, geçen yıl El Bebek Gül Bebek Derneği iş birliğiyle hayata geçirdiği Uykunun Mucizesi ile Büyüyen Mini Kahramanlar projesine bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında şubat ayında gerçekleşen büyük depremin ardından zarar gören Kahramanmaraş Sütçü İmam Hastanesi ile Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin anne-bebek uyum odalarını yenilemek için adım atan Yataş Bedding, 7 Mayıs Erken Anneler Günü’nü de kutluyor.

Yataş Bedding, El Bebek Gül Bebek Derneği’nin prematüre annelere adadığı Erken Anneler Günü’nde prematüre annelerin ve bebeklerin hayata uyum sağlamasına destek olmak adına #BugünErkenciyiz hareketini başlatıyor. Dünyaya erken gelen prematüre bebekler ve anneleri için herkesi erken kalkmaya davet eden Yataş Bedding, sosyal medyada #BugünErkenciyiz hashtag’i ile paylaşım yapanlar adına da anne-bebek uyum odalarının yenilenmesine destek oluyor. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Yataş Bedding, Prematüre Annelerinin Anneler Günü’nü “Erken” Kutluyor