HİTÜ’de “İleri Teknolojiler ve Sanayi” çalıştayı sona erdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HİTÜ'de “İleri Teknolojiler ve Sanayi” çalıştayı sona erdiÇorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği ortaklığında Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda “İleri Teknolojiler ve Sanayi” başlıklı çalıştay düzenlendi.

Çorum Hitit Üniversitesi’nde düzenlenen “İleri Teknolojiler ve Sanayi Çalıştayı Açılış Paneli”ndeyiz. Savunma sanayimizi büyük ilgiyle takip eden kıymetli gençlerimiz ve hemşehrilerimiz ile Milli Teknoloji Hamlesi’ni ve savunma endüstrimizin yeni nesil teknolojilerini konuştuk ifadesini kullandı.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak,”Ya teslim olacaklar, ya etkisiz hale gelecekler.” ifadesini kullandı.Dere,sözlerine şöyle devam etti.Terörle mücadelemizde, 24 Temmuz 2015 yılından bugüne kadar Irak ve Suriye dahil 35 bin terörist, bu yıl içinde ise 4 bin teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.Dere, “İkinci bir aşama; artık terörist nerdeyse hedef orasıdır. Yurt içi, yurt dışı fark etmez. Suriye’nin içinde, Irak’ın kuzeyinde fark etmez. Komşu ülkelerimizin toprak bütünlüğüne son derece saygılıyız dedi. (www.hitittv.net) (hitittv.net)

HİTÜ’de “İleri Teknolojiler ve Sanayi” çalıştayı sona erdi