Üniversite öğrencileri anketle menü belirledi
TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın direktifleriyle bu yıl ilk kez hayata geçirilen uygulama ile öğrenciler yeni akademik yılın ilk öğle yemeğini belirledi. Sosyal medya kanallarından yapılan anket sonuçlarına göre öğrenciler, Yüzde 60 oy ile mercimek çorbası, yüzde 45 oy ile döner, pilav ve yüzde 64 oy ile baklavayı yeni akademik yılın ilk öğle yemeği menüsü olarak belirledi.
9 Ekim pazartesi gününün menüsünü belirlemek için oluşturulan anket Üniversitenin resmi instagram hesabından yayınlandı. 54 bin kullanıcı tarafından görüntülenen anket 25 bin kişinin oyu ile sonuçlandı. Belirlenen menü öğle yemeği olarak öğrencilere sunuldu.
Katılımın yoğunluğu öğrencilerin hayata geçirilen uygulamalardan memnun olduğunu gösterdi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında uygulanan bu hizmet düzenli aralıklarla tekrarlanacak.