Bahçeli: PKK neyse FETÖ aynısıdır, mücadelemiz devam edecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Dahçeli "15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü" sebebiyle mesaj yayınladı. Bahçeli mesajında, "PKK neyse FETÖ aynısıdır, mücadelemiz devam edecek" diye konuştu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçeli: PKK neyse FETÖ aynısıdır, mücadelemiz devam edecek

Ankara-BHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” sebebiyşle yayımladığı mesajda, PKK ve FETÖ’ye karşı mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini belirtti. Bahçeli, PKK ve FETÖ’nün Türkiye’nin milli huzur ve güvenliğine yönelik çoklu tehditler oluşturduğunu vurguladı.

Bahçeli, mesajında küresel ve bölgesel merkezli sorunların milli huzur ve güvenliğe çoklu tehditler saçtığını belirterek, Türkiye’nin ilerleyişinden korkan odakların yeni arayışlar peşinde olduklarını ifade etti. Bu odakların terör örgütlerini tetikçi ve taşeron olarak kullandığını vurgulayan Bahçeli, emperyalizmin hain maşalarının tarihin karanlık sayfalarında anılacağını söyledi.

Bahçeli, 15 Temmuz 2016’da Türkiye’nin büyük bir saldırı ve suikast dalgasına maruz kaldığını hatırlatarak, bu tarihin Türk tarihinde bir milat olduğunu belirtti. FETÖ’nün sistemli bir şekilde devletin her alanına sızdığını ve devletle adeta rakip bir yapı oluşturduğunu ifade eden Bahçeli, Türkiye’nin bu yapıya karşı mücadelesinin devam edeceğini vurguladı.

PKK ve FETÖ’yle mücadele

Bahçeli, PKK ve FETÖ’nün Türkiye’nin milli güvenliğine tehdit oluşturduğunu belirterek, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK/YPG’ye karşı operasyonlarına değindi. FETÖ’nün iç ve dış uzantılarına karşı da proaktif operasyonların icra edilmesi gerektiğini ifade eden Bahçeli, “PKK neyse FETÖ aynısıdır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir,” dedi.

15 Temmuz’un sekizinci yıldönümü

Bahçeli, 15 Temmuz’un sekizinci yıldönümünde, FETÖ’nün tekrar güçlenmeye çalıştığını ve terör örgütünün sosyal medya üzerinden fitne yaydığını belirtti. Bahçeli, FETÖ’nün kripto damarlarının ve işbirlikçilerinin Türkiye’yi tekrar 15 Temmuz öncesine taşımaya çalıştığını vurguladı.

Cumhur İttifakı’nın kararlılığ

Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın FETÖ ve PKK başta olmak üzere her türlü terör örgütüyle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirterek, “15 Temmuz’da yarım kalan hayallerini yeniden uygulamaya niyetlenenleri Türk milleti çok daha güçlü şekilde tepeleyecek,” dedi.

Bahçeli, 15 Temmuz şehitlerine rahmet, gazilere ise sağlıklı ömürler diledi. Türkiye aleyhine karanlık senaryolar hazırlayanlara karşı Türk milletinin fedakarlıklarını hatırlatan Bahçeli, bu odakların tarihimizden ders alması gerektiğini ifade etti.

Bahçeli: PKK neyse FETÖ aynısıdır, mücadelemiz devam edecek