UfukGÜNGÖR / İSTANBUL - BHA

İstanbul’un kadim semtlerinden Kadırga’da 1999 yılında doğan Kadırgalı, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini, semtin tarihi ruhunu yansıtan bir anlayışla bugüne taşıyor. Kadırga’nın taş sokaklarından başlayan bu lezzet kültürü, bugün Sirkeci Lokantalar Sokağı’nda "Köfteci Kadırgalı" ismiyle, geleneksel tarifleri gurme gezginler için sokak lezzetleri tadında sunuyor.

Kadırgalı’nın imza yemeği olan ızgara köftesi ve özel İspir kuru fasulyesi, yıllardır lezzetin sadeliğine ve ustalığın izine güvenenlerin tercihi. Ancak bu mekân sadece bir köfteci değil; aynı zamanda İstanbul’un çok katmanlı tarihine saygı duruşunda bulunan bir lokanta deneyimi sunuyor.

İHH yetimler için 160 bin fidan dikti İHH yetimler için 160 bin fidan dikti

Köfteci Kadırgalı Köfte

Bugün Kadırgalı, yerli-yabancı gurmelerin, sokak lezzeti meraklılarının ve sosyal medya fenomenlerinin gözdesi haline geldi. Sirkeci’nin kalbinde, eski İstanbul ruhunu yaşatan mekân, sosyal medyada hızla trend olurken, “Sirkeci’nin en iyi köftecisi” olarak öne çıkıyor.

Köfteci Kadırgalı Kuru Fasulye

Tarihi bir semtten doğan bu lezzet hikâyesi, bugünün sokak kültürüyle birleşerek hem nostalji hem de yenilik sunuyor.

Köfteci Kadırgalı PirzolaKöfteci̇ Kadirgali Logo