Trabzon

Şalpazarı MYO öğrencileri balık-ekmek şenliği düzenledi

Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Balık-Ekmek Şenliği, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yanı sıra protokolün de katılımıyla coşkulu geçti. Yaklaşık 200 kişiye ekmek arası balık ikram edilen etkinlik, yağmura rağmen yoğun ilgi gördü.

Abone Ol

Mustafa ÖZCAN/TRABZON-BHA

Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu "Balık-Ekmek Şenliği" düzenlendi. Şalpazarı Meslek Yüksekokulu ön bahçesinde yapılan Balık-Ekmek Şenliğine, Meslek Yüksekokulu  akademi-idari personel ile öğrencilerin yanı sıra, Şalpazarı İlçe Kaymakamı Sayın Semih Memiş ile beraberindeki İlçe Kurum Amirleri de katılım sağladılar.

Şalpazarı  Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dönüş Gençer  öncülüğünde, Yüksekokul Sekreteri Mustafa Türkmen'in organize ettiği şenlik, idari personeli ve öğrenciler ile  birlikte hazırlıklar yapıldı, mangallar yakıldı, balıklar pişirildi.

 Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Lokman Odabaş ve Öğr. Gör. Ömer Uzuntaş'ın da hazırlık ve dağıtımda yardımcı olduğu şenlikte yaklaşık 200 kişiye ekmek arası balık ikram edildi.

Yağmurlu havaya rağmen eğlenceli ve yoğun katılım sağlanan şenlik, müzik eşliğinde oynanan oyunlar ile sona erdi.

Katılımlarından dolayı, Şalpazarı İlçe Kaymakamı Sayın Memiş ve beraberindeki İlçe Kurum Amirlerine teşekkür ettiler.