ZENGİN: TÜRKİYE’Yİ AŞAN SİYASET TARZIYLA KÜRESEL GÜÇ OLDUK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ZENGİN: TÜRKİYE'Yİ AŞAN SİYASET TARZIYLA KÜRESEL GÜÇ OLDUKAK Parti iktidarı dönemlerinin reform yılları olduğunu kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin “İnsan hak ve hürriyetleri, eğitim, sağlık, teknoloji ve ulaşım alanında yapılan reform niteliğinde projeler ve terörle mücadele konusunda ki kararlılık neticesinde AK Parti iktidarı milletinin teveccühünü ve özgüvenini alarak ülkesinde bölgesel ve küresel güç olma yolunda önemli bir ivme kazanmıştır” dedi

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 401 hektar alanı kapsayan Zinav Gölü Tabiat Parkı Projesinin açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, AK Parti olarak Anadolu topraklarında asırlardır verilen mücadeleden aldıkları güçle, binlerce yıllık tarihi birikimin, tecrübenin, ruhun ve ilhamın miras kaldığı bir anlayışla yola koyulduklarını ifade etti. Zengin, kuruldukları ilk günden beri tarihten ve medeniyetten gelen şuurla hareket ettiklerini belirterek “Hamdolsun, her gün, daha da emin adımlarla yolunda ilerleyen AK Parti olarak milletimize hizmet ediyoruz” dedi.

AK Parti’nin destan yazdığını ifade eden Özlem Zengin “Türkiye’de ezber bozan, milletin egemenliği üzerinde vesayetleri ortadan kaldıran AK Parti’nin hayata geçirdiği yatırımlar, yenilik ve benzersiz icraatlar ile hizmet destanları yazılmıştır. AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde milletinin takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye’yi her alanda marka haline getirmiştir. Hayata geçirdiği icraatlarla hizmet çıtasını sürekli yükselterek Cumhuriyet tarihinde eşi görülmemiş bir başarı hikâyesi yazmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun davasını davası olarak gören aziz milletimizin AK Parti’ye olan desteği her zaman katlanarak devam etmektedir. AK Parti teşkilatının inanmış kadroları olarak, ilk günkü heyecan, azim ve inançla Türkiye’yi her alanda çağ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edecektir. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm engellemelere ve zorluklara rağmen milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacaktır. Ülkemizin ve milletimizi yarınlara daha güçlü ve güvenli bir şekilde taşıyan AK Parti; umudun ve başarının adı olmuş, Türkiye’yi dünyada çok daha önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirmiştir” ifadelerini kullandı.

AK Parti iktidarı dönemlerinin reform yılları olduğunu kaydeden Zengin “İnsan hak ve hürriyetleri, eğitim, sağlık, teknoloji ve ulaşım alanında yapılan reform niteliğinde projeler ve terörle mücadele konusunda ki kararlılık neticesinde AK Parti iktidarı milletinin teveccühünü ve özgüvenini alarak ülkesinde bölgesel ve küresel güç olma yolunda önemli bir ivme kazanmıştır. AK Parti iktidarı Ülkemizin değişiminde, kalkınmasında, dünya sahnesine çıkmasında büyük gayretler sarf etmiş, önemli projelere imza atmış, siyasi, ekonomik ve toplumsal alanlarda köklü değişimlere öncülük ederek demokrasi tarihimizde eşine rastlanmadık başarılar elde etmiştir. İşte bu istikrar, özgüven ve kararlı politika anlayışı 2001 yılında kurulan AK Partinin üst üste zaferler kazanmasının ana formülüdür” şeklinde konuştu.

Özlem Zengin “Şehirler parklarla, doğal tabiat alanlarıyla, sularla güzel oluyor. Kişi başına düşen ağaç sayısı arttıkça, yeşil alanlar çoğaldıkça ve insanlar boş vakitlerini böylesine güzel mekanlarda canlılarla bir arada geçirdikçe daha huzurlu ve mutlu oluyorlar. Birlik ve beraberliğe bu mekanlar önemli hizmet sunuyor. İlçe halkının bir araya gelip tanışmasına, kaynaşmasına, hoşça vakit geçirerek stresten, gerginlikten uzak kalmalarını sağlıyor. Böylesine yaşam alanlarının çoğaltılması bu açıdan çok faydalı” dedi. (Hüseyin Kömür)

ZENGİN: TÜRKİYE’Yİ AŞAN SİYASET TARZIYLA KÜRESEL GÜÇ OLDUK