Türkiye’de Gündem Samsun, Serhat Türkel, Atakum Belediyesi ve FETÖ

Tarihçi/Siyasetçi Yazar Adem Taflan, CHP'li Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'in 15 Temmuz paylaşımını gündeme taşıdı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de Gündem Samsun, Serhat Türkel, Atakum Belediyesi ve FETÖ

SAMSUN/BHA

Serhat Türkel’in paylaşımında ele aldığı konu, Türkiye gündemine oturdu. 2016 hain darbe girişiminin 8. Seneyi devriyesini kutladığımız bu günlerde, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in Fethullahçı Terör örgütü FETÖ’nün darbe sloganı olarak kullandığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Yurt da Sulh, Cihanda Sulh” sözünü 15 Temmuz’da Atakum meydanında billboardlara asması büyük tepkilere yol açtı. Adem Taflan paylaşımında:

“CHP’lisamsunAtakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in, 15 Temmuz’da billboardlara astığı ve hala asılı duran afişler. Kardeşi FETÖ’den firari olan Serhat ne yapmak istiyor. FETÖ’nün siyasi ayağını arayanlara gösterin.” İfadelerine yer verdi.

Samsun’da yaşanan bu vahim olaya bürokrasi ve siyasetçiler tarafından müdahale edilmemesi ve önlem alınmaması da kafalarda soru işaretlerine neden oldu! Gazetemize açıklamalarda bulunan adem taflan şunları söyledi:

Öncelikle doğduğum topraklarda böyle bir olayın vuku bulmasından dolayı çok üzgünüm. 15 Temmuz’un yıl dönümünde, emperyalizme karşı mücadele ateşinin yakıldığı bir şehirde emperyalizmin kucağına oturmuş FETÖ terör örgütünün subliminal mesaj yoluyla algısının ve reklamının yapılmasını kabul edemiyorum. Bu Kurtuluş Savaşı’nın fitilinin ateşlendiği şehre yapılan bir ihanettir. Atakum Belediye Başkanı’nın inisiyatifin de yapılan bu olay 250’nin üzerindeki şehidimize ve gazilerimize ihanettir. Başkanın kardeşinin FETÖ’den firari olduğunu biliyoruz. Halen Avrupa’da Türkiye Cumhuriyeti tezlerinin akamete uğraması için diğer FETÖ mensuplarıyla beraber ellerinde gelen her şeyi yapıyorlar. Aklımıza gelen şudur. Sayın Başkan bu afişleri paylaşarak firari olan kardeşine subliminal destek mesajımı göndermiştir. Emniyet ve savcılık mutlaka bu olayın üzerine gitmelidir. Bu yapılan ihaneti görmezlikten gelen kamu personelini ve şehrin siyasilerini de kınıyorum. Bu olayın sonuna kadar hem hukuki hem de sosyal medya üzerinden takipçisi olacağız.

Türkiye’de Gündem Samsun, Serhat Türkel, Atakum Belediyesi ve FETÖ