Tekrar sıcak yuvalarına kavuştular

Isparta Belediyesi, Işıkkent Mahallesi’nde şartları yaşam koşullarına uygun olmayan bir evi tadilattan geçirirken, Vatan Mahallesi’nde yanarak kullanılamaz hale gelen konutu yeniden inşa ederek ev sahibine teslim etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekrar sıcak yuvalarına kavuştular

Işıkkent Mahallesi’nde bir sitenin bodrum katında 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Gülüşan Yüce’nin (57) konutu yaşam koşullarına uygun değildi. Duvarları dökülen evin, taban döşemeleri deforme olmuş, mutfak kullanılamaz bir durumdaydı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Gülüşan Yüce’nin evi tadilattan geçirildi. Taban döşemeleri yenilenen evin duvarları sıvanarak boyandı, mutfak dolapları ve banyo yenilendi. Ayrıca soba kullanan Yüce ailesinin yaşam kalitesinin artırılması amacıyla eve doğalgaz tesisatı döşendi, kombisi takıldı. Yüce ailesi, şimdi daha konforlu bir yaşam sürüyor.

Bir 1 kişi görseli olabilir
Gülüşan Yüce, daha önce evinin çok kötü bir durumda olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in gereken desteği vererek, evlerini tadilat yaptırdığını söyledi. Yüce, “Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Duvarlarımız yapıldı, taban döşemeleri değişti, fayanslar yenilendi, kalorifer tesisatı döşendi. Evimiz çok güzel oldu. Teşekkür ederiz” dedi. Vatan Mahallesi’nde yaklaşık 2 yıl önce Yeliz Yeleç’e (40) ait evde yangın çıktı. Yangın sonucunda ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Bu süre içerisinde evini yaptıramayan Yeliz Yeleç’in yardımına Isparta Belediyesi koştu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Yeliz Yeleç’e yeni bir ev inşa edildi.

Bir 2 kişi görseli olabilir
Yeliz Yeleç, evlerinin yaklaşık 2 yıl önce yandığını belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kendisine ev konusunda yardımcı olduğunu, yanan evin tamamen yıkılarak yerine yeni bir ev yapıldığını söyledi. Yeleç, “Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Allah Belediye Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Bir iç mekan ve oturma odası görseli olabilir

Tekrar sıcak yuvalarına kavuştular