Ramazan Subaşı "Gençlerimize güveniyoruz"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Subaşı "Gençlerimize güveniyoruz"Birlik Haber Ajansı, BHA- AK Parti’nin gerçekleştirdiği temayül yoklamasına, aday adayı Ramazan Subaşı, dava kardeşlerim diye sürekli dile getirdiği partililerden yoğun ilgi gören AK Parti’nin, Aydın ve ülkemizin Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu söyledi.
Aydın AK Gençlik’ten de büyük ilgi gören Ramazan Subaşı, temayül yoklamasına katılan genç milletvekili adayları Furkan Sezer, Gökberk Görgülü ile göreve yeni başlayan Aydın AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın’ın desteğini gördü.
Subaşı; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasette gençlere vermiş olduğu destek ortadadır. Türkiye’de eğitimden sağlığa, spordan çalışmaya, her alanda gençlerimize en çok hizmeti getiren, onlara en çok yatırım yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti olmuştur. Kurulduğu günden bu yana gençlerin her seçimde gençlerin en fazla teveccüh ettiği parti, AK Parti olmuştur. 14 Mayıs’ta da gençlerin oyu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye olacaktır.“ dedi.

Ramazan Subaşı "Gençlerimize güveniyoruz"