Özgür Özel: Tayyip Bey’in amacı kavga etmek, gerilim çıkarmak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de açılış törenine katıldı. Törende konuşan Özel, "Tayyip Bey bu kötüye gidişi gördü, kutuplaşmak istiyor. Tayyip Bey’in bir amacı var. Kavga etmek, gerilim çıkarmak. Açlığı, yoksulluğu ve sefaleti unutturmak istiyor." ifadelerini kullandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de Bornova Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Özel, “Tayyip Bey bu kötüye gidişi gördü, kutuplaşmak istiyor. Dilruba’dan çıkarıyor, teğmenlerden çıkarıyor. Tayyip Bey’in bir amacı var. Kavga etmek, gerilim çıkarmak. Açlığı, yoksulluğu ve sefaleti unutturmak istiyor.” ifadelerini kullandı.

Özel konuşurken bir vatandaş sesini duyurmak istedi. Özel, konuşmak isteyen vatandaşa “Bütün Türkiye’nin sorunlarını çözen CHP senin derdini mi dinlemeyecek” diyerek, vatandaşın onun kendisinin oturduğu yere oturmasını söyledi. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Tayyip Bey bu kötüye gidişi gördü, kutuplaşmak istiyor. Tayyip Bey kötüye gidişi gördü, bundan dolayı gerginlik çıkarmak istiyor. Dilruba’dan çıkarıyor, teğmenlerden çıkarıyor. Tayyip Bey’in bir amacı var. Kavga etmek, gerilim çıkarmak. Açlığı, yoksulluğu ve sefaleti unutturmak istiyor.” dedi.

Özgür Özel: Tayyip Bey’in amacı kavga etmek, gerilim çıkarmak