MHP İlçe Başkanlığı Haftalık olağan Toplantısını yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP İlçe Başkanlığı Haftalık olağan Toplantısını yaptıYaşar TONBAK/ BEYPAZARI (BHA)- MHP Beypazarı İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısının yaptıklarını bildirdi.
MHP ilçe Başkanı Erdoğan Orhan başkanlığında partinin haftalık olağan toplantısı İlçe binasında düzenlendi.
Haftanın değerlendirilmesinin elen alındığı toplantıda, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, çalışmalar dolayısıyla yönetim kuruluna teşekkürlerini sunarken, başlayan seçim maratonu dolayısıyla çalışmaların artarak sürdürüleceğini söyledi.
Milletvekili listelerinin netleşmesinin akabinde, çalışmalara daha da ağırlık verileceğini belirten MHP İlçe Başkanı Orhan, “MHP olarak, MHP’nin doktrin ve bilinen hedefler doğrultusunda çalışmada bulunacağız. Her milletvekili adayımızı en ücra köşeye, köye, mahalleye götüreceğiz. Bu anlamda Cumhur ittifakının yaptığı çalışmalar ile MHP’nin yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlayacağız. Vatandaşın gönlünü kazanacağız” dedi.
MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, Genel merkez ve İl başkanlığından gelen talimatlar çerçevesinde MHP olarak, teşkilat olarak, kadın kolları olarak, Gençlik olarak çalışmalarımızı vatandaşımızı kucaklayarak, ziyaret ederek, hal hatır sorarak, sürdüreceklerini kaydetti. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

MHP İlçe Başkanlığı Haftalık olağan Toplantısını yaptı