MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, Kırbaşı mahallesinde mahalle halkıyla bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, Kırbaşı mahallesinde mahalle halkıyla bir araya geldi.BEYPAZARI (BHA)- MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, MHP Beypazarı İlçe başkanlığı tarafından köy köy dolaşıyorum, projesi kapsamında eski beldelerden Kırbaşı mahallesinde, mahalle sakinleri ve muhtarlar ve çiftçilerle bir araya geldi.
Ankara Milletvekili yaklaşık olarak bir yıldır süren il il Türkiye, akabinde bu hafta başlatılan Köy Köy Türkiye programı çerçevesinde sizleri ziyarette geldik ve burada sizleri dinleyerek, sizlerden aldığımız bu bilgileri de Sayın Genel başkanları Devlet Bahçeli’ beye sunacaklarını söyledi.
MHP Partisi olarak bütün Türkiye’yi ve illeri dolaştıklarına değinen Haberal, “bütün ilçeleri dolaştık. Şimdi büyükşehirler hariç, bütün köyleri dolaşıyoruz. Ankara Milletvekili olarak, bir köylerimiz dolaşmaya davam edelim. Ankara’nın bütün köylerini ve seçim bölgemizdeki köyleri dolaşıyoruz. O çerçevede sizlerin huzuruna geldik. MHP Ankara milletvekilleri olarak, Ankara’nın sadece Beypazarı değil, Nallıhan’ın, Ayaş’ın, Polatlı’nın, Yenikent’in, Yenimahalle’nin, Etimesgut’un bütün sorunlarını mecliste dile getiriyoruz. Defalarca Beypazarı’na geldik ve buranın sorunlarını da, özellikle yol sorunu var onu biliyoruz. Bu sorunu da Sayın Ulaştırma bakanına bizzat anlattık ”dedi.
MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare amiri Erkan Haberal’ın Beypazarı Kırbaşı eski beldesi ziyaretine MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan ve partililer de katıldı.
Burada Haberal vatandaşları dinlemeye başladığında, burada vatandaşlar, genelde, Elektrik sorunu olduğunu, Mazotun pahalı olduğunu, Gübrenin pahalı olduğunu, özellikle çiftçiye mazotun, Gemilere verilen tarifeden verilmesini, isterken hayvancılığında can çekiştiğini aktardılar.
Ayrıca burada düzenlenen halk buluşmasına Kapullu, Kargı, Yanlızçam, Gürsöğüt, Kırşıhlar ve Kırbaşı mahalle muhtarları da katıldı.
Muhtarlar, bölgelerinde (GSM) operatörlerinin hiç sağlıklı çalışmadığını ve buna bir çözüm bulunmasını istediler.
Milletvekili Haberal, Kırbaşı ziyaretinden çok şeyler öğrendiklerini ve buradan çok sayıda TBMM’de önerge verecek başlıklar elde ettiklerini kaydetti. (Yaşar Tonbak)

MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, Kırbaşı mahallesinde mahalle halkıyla bir araya geldi.